EsPa

EDUSTUSJOUKKUE - FIRST TEAM

Etelä-Espoon Pallo, Edustusjoukkue

EsPan edustusjoukkue pelaa 2022 kaudella Palloliiton eteläisen alueen 3. divisioonassa. Joukkue on yhdistelmä kokeneita sekä nuoria pelaajia ja valmennukseen on panostettu voimakkaasti tulevalle kaudelle. Joukkue tarjoaa pelaajilleen ponnahduslaudan ylemmille sarjatasoille ja yhteistyötä tehdään valikoitujen seurojen kanssa.

Edustusjoukkueen kotiottelut pelataan Matinkylän urheilupuiston kentillä. Kotiottelut ovat hyvin toteutettuja urheilutapahtumia kenttäkuulutuksineen, taukomusiikkeineen ja käsiohjelmineen.


EsPa seurana

Etelä-Espoon Pallo ry on Matinkylän, Olarin ja Suurpellon alueella toimiva jalkapalloseura, jonka toiminnassa on mukana jo yli 800 pelaajaa. EsPa tarjoaa laadukasta valmennusta ja joukkueemme harjoittelevat erinomaisissa olosuhteissa ympäri vuoden. Espalaisuus alkaa seuran jalkapallokoulusta 4-5 vuotiaana ja voi jatkua aina EsPan edustusjoukkueeseen. Seura tarjoaa myös harrastefutista.

SEURAAVA OTTELU:

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT 2022:

NYT MYYNNISSÄ!

Parasta Paikallista Jalkapalloa!

#ParastaPaikallista #keltavihree

Tukijaksi?

Etelä-Espoon Pallo (EsPa) on Suur-Matinkylän alueella toimiva jalkapalloseura. Seurassa on yli 800 rekisteröitynyttä pelaajaa, 5-vuotiaista jalkapallo-koululaisista aikuisten kilpa- ja harrastejoukkueisiin.

Voidaksemme viedä Parasta Paikallista edustusjalkapalloa eteenpäin ja mahdollistaaksemme junioripelaajillemme kasvupolun oman seuran sisällä aikuisten kilpasarjoihin, tarvitsemme yhteistyökumppaneita tukemaan edustusjoukkueen toimintaa.

Ole mukana ja luo linkki espoolaiseen jalkapalloyhteisöön!

Ota yhteyttä

SEURAA MEITÄ SOMESSA:

Matinkylän Tekonurmi 1Matinkartanontie 9-11, 02230 Espoo