EL PASSADÍS DE L'ESCOLA

alumnes de 4t curs 2019/2020

FENT HISTÒRIA

12 de març de 2020, un virus anomenat COVID19 ens fa canviar i aturar la nostra rutina i activitat. Una d'aquestes coses que hem hagut de modificar és allò que fem els infants i joves de tot el món des de fa molts i molts anys, que és anar a l'escola.

Aquell dia va ser l'últim dia que vam compartir classe i joc amb els nostres companys i mestres. Aquell dia vam sortir de l'escola pensant que en 15 dies ens tornaríem a veure, pensant... güai... festa! Però...

Qui ens ho havia de dir, som gairebé acabant l'abril i això no pinta bé, no sabem si ens tornarem a trobar aquest curs a les aules, si podrem jugar al pati amb els amics o si podrem desitjar-nos bon estiu sense una pantalla pel mig.

No anem a l'escola però continuem treballant, practicant tot allò que vam començar a aprendre a les aules, tots aquells conceptes que ens cal reforçar per acabar d'assolir. I així estem, coneixent i practicant amb les eines digitals i acompanyats de les nostres famílies i dels nostres mestres que vetllen perquè estiguem tranquils i bé.

Tot i així ens trobem molt a faltar, la classe, el temps de patí, els companys, les amigues, les sortides... També el nostre passadís, sí el passadís. L'aparador de les nostres feines, l'expositor dels nostres projectes, de les nostres celebracions, de tot allò que ens agrada compartir amb els demés. Per això hem creat aquest lloc, en aquest espai volem compartir amb tothom les creacions i treballs que fem durant aquestes setmanes, que els nostres mestres ens corregeixen al Classroom, però que ningú més veu, perquè ara no tenim el nostre passadís de l'escola.

Aquest serà el nostre passadís, aquí podreu veure tot allò que penjaríem i exposaríem a l'escola i que us hauríeu trobat a la nostra planta.

Gaudiu de l'espectacle!