YOUTUBE

És un lloc web en el qual els usuaris poden penjar i compartir vídeos. Va ser creat per tres extreballadors de pay pal el febrer de 2005. Va ser adquirit per google l'octubre de 2006 a canvi de 1650 milions de dòlars i ara opera com una de les seves filials Ara YouTube és molt vist a tot el món i cada minut es pengen 300 hores de vídeo a YouTube. El primer vídeo es va penjar el 23 d'abril de 2005 "Me at the Zoo*", on se mostra al cofundador jawed karim al Zoològic de San Diego.

font: viquipedia

A youtube es pot iniciar sessió per a subscriure's a canals i rebre notificacions , també es pot donar likes que son la imatge de baix i dislikes que és el like al revés.

Inciant sessió també pots crear comentaris que es fiquen a baix del vídeo, per a fer vídeos , també s'ha d'iniciar sessió el inici de sessió es a traves de google .

Quins tipus de vídeos hi ha ?

Hi ha de dos tipus : directe i vídeo normal.

Directe : Directe és un vídeo al moment per exemple , tú crees un directo i el que estiguis gravant la gent ho veu al moment.

vídeo : tu abans has pogut gravar i un cop has acabat ho penges i la gent ho pot veure quan vulgui , els directes també és queden gravats però els pots esborrar igual que els vídeos normals

A youtube hi ha molts temes ( esports , cuina , videojocs , música , pel·lícules , en directe , notícies i vídeo en 360 graus).