CURIOSITATS

  1. Sabíeu que a una nena egípcia li van posar de nom Facebook? La raó, segons el seu pare, és que gràcies a Facebook es va poder portar a terme la revolució.

2. A Linkedin es registra una persona cada segon!

3. Intellect Connect és la xarxa en la qual es citen persones molt intel·lectuals o superdotades per trobar parella.

4. A que no sabíeu que al Regne Unit el 7% de les mascotes tenen una plana al Facebook? Doncs si tens un hàmster i vols inscriure’l no has de fer res més que anar a la xarxa social: HAMSTERster.com, si tens un gos: la teva xarxa és Dogster, i si tens un gat, Catster.

5. Coneixeu les bessones Lisa i Lena Mantler? Pels que no sapigueu qui són, us direm que des de fa més d'un any que s'han convertit en les estrelles indiscutibles de l'aplicació Musical.ly. I és que alguns dels seus vídeos, que consisteixen sobretot en sincronitzar els seus llavis i moviments corporals amb diverses cançons, han aconseguit més de 5 milions de likes.

6. Temps diari de visita a Facebook: 3.000 milions de minuts; actualitzacions diàries de perfils: 18 milions.

7. El primer vídeo que es va penjar a Youtube va ser un anomenat “Me at the zoo” penjat Jawed Karm, un dels seus fundadors. El vídeo compta amb més de 26 milions de visualitzacions.

8. Us podeu imaginar quina cantant lidera aquesta llista? Ni més ni menys que KATY PERRY, que acumula més de 69 milions de seguidors a Twitter, molts més que desenes de països del món! Seguidament hi trobem Justin Bieber amb un total aproximat de 63 milions, i seguidament Barack Obama amb 58 milions.*

9. El 40% dels habitants del EUA fa la seva compra amb el mòbil.

*Katy Perry : 69 milions de seguidors.

*Justin Biber : 63 milions de seguidos.

*Barack Obama : 58 milions de seguidors