ANIMALS ESTRANYS

''SEA PIG''

Aquest curiós animal viu a uns 5 km de profunditat i se'l coneix com a Porc Marí, per ser rosat i més aviat grassonet. S'alimenta de partícules que extreu del terra.


TORTUGA BLANCA MARINA

És un animal nocturn que habita en grans rius a Amèrica central, pot mesurar fins a 65cm i pesar fins a 22kg. És totalment herbívora i per tant s'alimenta de vegetació aquàtica.

CALAMAR GEGANT

El seu seu aspecte és semblant al calamar comú però s'han trobat alguns exemplars morts que arribaven a mesurar 18 m de longitud. Són el menjar preferit dels catxalots i és reconeixen dues espècies diferents. Architeuthis Dux i Taningia Danae.

VESPA DE MAR

És una medusa molt perillosa que habita al nord d'Austràlia, és famosa a causa del seu extrem verí.

Amb els seus tentacles pot matar 60 humans en 3 minuts, és un dels animals més perillosos del món.


DRAC DE MAR

És un peix marí emparentat amb el cavallet de mar. És autòcton de les aigües que voregen les costes sud i oest d'Austràlia, generalment viu en aigües temperades i poc profundes. Poden arribar a créixer fins a 45 cm.NAUTILUS

L'espècie més coneguda és el Nautilus Pompilius. La seva conquilla està recoberta de nacre llustrós i té una forma d'espiral quasi perfecte. Té uns ulls primitius i prop de 90 tentacles, és un animal nocturn.

POP DUMBO

És una espècie de molusc cefalòpod. Degut a les seves aletes que semblen orelles se l'anomena Pop Dumbo ja que sembla l'elefant de Walt Disney. Viuen a extremes profunditats marines. Els més grans que s'han trobat arriben a mesurar 20cm.

TAURÓ ANGUILA

Viu en aigües profundes i és una de les espècies més primitives de tauró viu. Les seves dents són petites, però en té vora de 300 que serveixen per atrapar preses lluitadores. Pot arribar a mesurar 150 cm. S'alimenta de calamar ja que neda molt ràpid.

FONT: https://ca.wikipedia.org/wiki/