INFORMACIÓ

HOLA! Jo sóc la tipica persona que es passa les tardes del diumenge mirant pel·lícules, les miro al sofà o al cine. Això si quan les miro, m'encanten. Però sobretot les pel·lícules que més m'agraden són les de comèdia, les musicals, les de ball i les de drama.

Jo us recomanaria: El Espía que me Plantó, Mamma mia!, Footloose (2011), Siempre a tu lado Hachiko...

MIREIA

HOLA! A mi m'encanten les pel·lícules, encara que més les sèries. Sobretot els tipus de pel·lícules que més m'agraden són les de drama, les musicals o les de terror, però aquestes últimes m'agrada mirar-les amb amics i amigues.

Les pel·lícules que us recomanaria serien: Papá por sorpresa, Siempre a tu lado Hachiko, Ha nacido una estrella...

ALBA

HOLA! Jo sóc molt de pel·li i manta els caps de setmana d'hivern i de pel·lícules i refresc a l'estiu. Sobretot, en família. Les que més m'agraden són les dibuixos animats, les de comèdia i les de tots els públics.


Jo us recomano Wonder, Charlie i la fàbrica de xocolata, els Minions, Mr. Magorium i la seva botiga màgica...

CLARA

QUI SOM?

Som tres noies molt amigues: la Mireia, l'Alba i la Clara, ens encanten les pel.lícules. Veure pel.lícules és un passa temps molt divertit. Ens agraden veure pel.lícules: diferents, interesant, divertides...

Hem fet aquesta web de cinema amb molta il·lusió i moltes ganes, així que esperem que us agradi.

QUE FEM?

Nosaltres el que fem es agafar les pel·lícules que millor coneixem o que més ens agraden i posar-les amb una bona presentació (o almenys això intentem) a la pàgina.

PER QUÈ SERVEIX AQUESTA WEB?

Aquesta web serveix per poder trobar diferents tipus de pel.lícules: la que buscas, las que t'agraden més, amb les que t'ho passes millor mirant-les...També, si no saps quina pel.lícula mirar, aqui, segur que la trobas, si has de fer un treball, redacció... aquesta web et pot ajudar i ser útil.

Ja veureu segur que us ho passeu super bé i l'ajuda de la web, us treu d'un bon enbolic!

QUE POTS TROBAR EN AQUESTA WEB?

Hi pots trobar moltes pel·lícules: les que més ens han agradat, les que han guanyat algun premi, les més interessants...

PER QUÈ NewCine?

Això va ser una cosa difícil. Al principi ens vam decantar per jaja-CINE després d'una llarga tarda pensant. I en la pàgina jaja-CINE posar només pel·lícules de comèdia. Però un dia al cole, a corre cuita vam decidir posar-li a la pàgina NewCine, perquè vem pensar que només de comèdia seria una web amb pocs recursos i molt "petita" per així dir-ho. Així que amb tots vosaltres aquí teniu la pàgina web NewCine!

SABIEU QUÈ?

Totes les portades de les pel.lícules les hem tret de diferentes pàgines web, que us deixem al peu de cada foto.

QUIN TIPUS DE PEL·LÍCULES POTS TROBAR?

TP

COMÈDIA

DRAMA

TERROR

MUSICAL

DIBUIXOS ANIMATS

ACCIÓ

BALL

AGRAIMENTS!

Volem donar les gràcies a totes aquelles persones que ens ajuden, ens donen consells i sobretot a vosaltres, que sou qui mireu la web i ens feu sentir orgulloses del que hem aconsseguit amb aquesta web: passar-no ho bé divertir-nos...

Disfruteu, passeu-vos ho molt bé!

GRÀCIES!