Gos

Sempre s'ha dit que el gos és el millor amic de l'home.

Són animals intel·ligents, amigables,protectors, lleials... Amb els anys les raçes han cambiat i modificat i ara els gossos no s'assemblen gens als gossos originals fins i tot s'han creat gossos llops.

N'he classificat 3 per presentar-vos-als:

Gos Llop Txecoslovac

El gos llop txecoslovac és va aconseguir portar a terme a l'any 1955, quan és va aconseguir creuar un Llop Europeu amb una Pastora Alemana, aconseguint així una espècie nova, El Gos Llop Txecoslovac, amb els anys s'ha anat modificant fins poder aconseguir una raça perfectament equilibrada.

La raça acostuma a ser molt protectora amb els seus, i és un gos que no burda si no que udola, no es recomanada per a persones sense experiència amb gossos.

Pastor Alemany

El pastor alemany és una raça que va ser criada especialment per pasturar i ser un gos guardia.

Es tracta d'un gos perfectament proporcionat, i amb un caràcter amb els nens realment admirable, pero tenen tendència a desconfiar amb els estranys. Són llestos i facils de ensinistra.

Es recomana que aquesta raça sigui ven educada des de ben petita, si no pot tindre comportaments sobre protectors i agressius.

Bover de Berna

El Bover de Berna, són un dels gossos pastors suïsos més atractius, pel seu pelatge sedós, brillant i suau. Són gossos forts i robusts.

És un perfecte gos per la família, és un bon gos per algunes fenyes com: La busca i rescat i per teràpies amb nenes i adults.

Són gossos amb un gran cor, que seria perfecte per a familias sedentàries ja que necessiten una alta dosis de moviment físic.