Informació

Hola a tots i totes!!! Som la Mia i l'Aitana, de l'escola La Portalada d'Altafulla. Som dues amigues que ens encanta viatjar, conèixer coses noves, però sobretot passar-nos-ho molt bé. Ara us ho explicarem una mica.

Per què vam decidir fer la web del món i per què es diu així?

Des que la professora ens va dir que fariem una web, ja vam decidir de que fer-la. Com us haviem dit abans l'hem fet d'aquest tema, perquè ens encanta viatjar, i fer un munt de coses per poder aprendre moltes coses noves sobre el món.

Primer, vam voler dir-nos noms com "discovery the world", "the world with wings", o noms d'aquest estil, però la Mia va dir que seria millor posar un nom amb català i vam decidir "Descobreix el món".

Per què es pot fer servir la web?

La podeu fer servir (o és el que fariem nosaltres) per si heu d'anar de viatje i us voleu situar-vos al lloc on anireu, per si voleu trobar informació sobre algun país, per exemple: el menjar, la bandera... Per si teniu que fer un treball per classe o fins i tot per si us agrada buscar informació per res, només per tenir-la. Però el que volem nosaltres es que us ho paseu molt bé sabent el que us envolta.

Els nostres avatars:

Mia

M'agrada molt viatjar i llegir, em fant una mica de por els avions, pero això no m'impedeix viatjar. Viatjo per Europa, però sobretot per Espanya, Catalunya i França. Els països on m'agradaria visitar són: el Japó, Australia i els Estats Units. El que m'agrada més de quan viatjo és el menjar:)

Aitana

M'agrada molt viatjar i cantar, com ja a dit la Mia, a mi tambe em fan por els avions però només m'espanto una mica perquè em fan respecte les altures. Viatjo per tota Europa: Itàlia, França, Anglaterra... Els països on m'agradaria viajar són: Australia i els Estats Units.

Esteu preparats per saber les meravelles que té el món?


En aquesta web, sabreu:

Activitats per fer ( turisme i llocs culturals)

La moneda d'aquell lloc

Un dia festiu o una festa tradicional

El menjar típic

L'animal tradicional

La bandera d'aquell lloc

Per contactar amb nosaltres:

Si teniu preguntes, dubtes o ens voleu dir alguna cosa envieu-nos un e-mail a: