Àsia

Àsia, és el continent més gran del planeta. Té una vegetació PRECIOSA, uns costums molt interessants, menjar desconegut i molt diferent del que menjem nosltres. Les persones que viuen a l'Àsia són bastant diferents de nosaltres. Nosaltres us acompanyem a descobrir aquest continent tant MERAVELLÓS.

Àsia té 48 països, però nosaltres només us en explicarem uns quants:

-Illes Maldives:

Aquestes meravelloses illes, estan a l'oceà Índic i el país que tenen més a prop és Sri Lanka. La llengüa que es parla és el Divehi, i la capital és Malé.

-Activitats per fer a les Maldives:

No pots marxar de les Maldives sense precticar l'snorkel (el busseig), visitar el mercat del peix de Malé, fer turisme per Malè, practicar submarinisme, disfrutar del festival de bioluminiscencia a la illa de Vaadhoo, sortir a pescar amb un dhoni (tipus d'embarcació pesquera del país), disfrutar de les famoses platges blanques...

La moneda de les Maldives és:

La Rupia de les Maldives.

Una festa tradicional a le Maldives és:

El dia de la independència de les Maldives, se celebra cada 26 de juliol. En honor de quan van aconseguir plena independència sota l'estat britànic.

Un menjar típic a les Maldives és:

Els pastissets de peix amb espècies.

Un animal tradicional a les Maldives és:

El tauró balena.

La bandera de les Maldives és:

-Japó:

Japó, és una illa al nord de l'Àsia. És una país molt mogut, hi han terratremols, huracans, tornados, sifons, tsunamis... La llengüa que es parla és el japonès i la capital és Tòquio.

Activitats per fer al Japó:

Fer una excursió al mont Fuji (una muntanya sagrada del Japó) i al llac Ashi, fer una excursió a Nikko, ple de paisatges naturals, de temples i monuments, fer una visita guiada pel meravellós barri d'Akihabara (Tòquio), anar al mirador d'Amanohashidate (Osaka), visitar el pintorest pobles de Miyama (Osaka), visitar les cases flotants d'Ina (Osaka)...

La moneda del Japó és:

El Ien.

Una festa tradicional al Japó és:

El festival de les nines (Hina Matsuri), el 3 de març.

Un menjar típic del Japó és:

El sushi, basicament, rotllets d'arròs amb peix.

Un animal tradicional al Japó és:

El faisà verd.

La bandera del Japó és:

-Corea del Sud:

Corea, és compon en dos parts la del nord i la del sud (antigues rivals). Nosaltres, us explicarem la del sud, perquè la del nord, és molt díficil i perillós viatjar-hi. La llengüa que és parla és el coreà i la capital és Seül.

Activitats per fer a Corea del Sud:

Fer un tour per la meravellosa ciutat de Saül, fer una excursió inolvidable a Everland (Seül), que hi han atraccions, zoològics, espectàcles... fer una excursió a la meravellosa, màgica, espectacular illa Nami, pujar a la torre de Seül, fer una visita guiada per Busan, fer una excursió a Gyeongju, fer una excusrsió fins l'illa de Oedo...

La moneda de Corea del Sud és:

Won sud-coreà.

Una festa tradicional a Corea del Sud és:

El dia dels nens, un dia només pels nens, els pares els porten al cinema, al zoològic...

Un menjar típic de Corea del Sud és:

Kimbap, un triangle d'arròs envolcallat d'algues i amb salsitxa, tonyina, verdures etc, per dins.

Un animal tradicional a Corea és:

El tigre siberià.

La bandera de Corea del Sud és:

-Xina:

La Xina és el segon país més gran després de Rússia. Està situat al centre est de l'Àsia. La llengüa que es parla és el xinès i la capital és Pequín.

Activitats per fer a la Xina:

Fer una excursió a la llargíssima muralla xinesa (Pequín), entrar a la ciutat prohibida (Pequín), fer turisme per Pequín, fer una visita guiada per Shangái, fer una excursió a Suzhou (Shangái), fer un tour per Chengdú, anar a la reserva dels bonics ossos panda (Chengdú), visitar el temple de LingYin i el llac Oest (Hangzhou)...

La moneda de Xina és:

El Renminbi.

Una festa tradicional a Xina és:

El festival dels fanals, se celebra el 15è dia del primer més llunar.

Un menjar típic de la Xina és:

Els rollets de primavera.

Un animal tradicional a la Xina és:

El panda gegant.

La bandera de la Xina és:

-Índia

La Índia és un país "sagrat" on hi ha molta vegetació. Sabieu que a la Índia en algunes ciutats les vaques es passejen pels carrers com si foosin persones? La Índia té catorze llengües, però nosaltres, només us en direm cinc: l'Anglès, el Sànscrit, el Hindi, el Kanarès i el Shindi. La capital és Nova Dehli.

Activitats per fer a la Índia:

Fer una excursió a la platja blanca (Cartagena), fer una excursió a la illa del pirata, anar a visitar el Taj Mahal (Agra), anar a la illa de l'encant, fer un tour amb tuk tuk (vehicle tricicle motoritzat) per Varanasi, disfrutar la famosa festa Holli a Jaipur...

La moneda de la índia és:

Rupia Índia.

Una festa tradicional a la Índia és:

La festa Holli, unes pols de colors que es tiren durant la festa.

Un menjar típic a la índia és:

Els momo, una bola de massa de farina d'ordi cuita i farcida amb carn picada de porc o de xai.

Un animal tradicional a la Índia és:

Paó de l'Índia.

La bandera de la Índia és:

Tailàndia:

Tailàndia, un país no molt gran que fa frontera amb Cambodja, Laos i Myanmar. La seva llengüa és el Tailandès, i la capital és Bangkok.

Activitats per fer a Tailàndia:

Excursió al mercat flotant (Bangkok), fer un tour per Bangkok, fer una excursió amb bicicleta per Bangkok, fer una excursió a Ayutthaya (veure les ruïnes de l'antiga capital), fer una excursió a Phang Nga Elephant Park, anar a visitar les meravelloses illes Phi Phi i Khai, fer una excursió amb llanxa i snorkel per la illa de Coral Island, practicar busseig a les illes de Krabi, fer un passeig damunt d'un elefant...

La moneda de Tailàndia és:

El Baht.

Una festa tradicional a Tailàndia és:

El Phi Ta Khon, la festa dels fantasmes.

Un menjar típic a Tailàndia és:

Els noddles(fideus) amb salsa de soja i pollastre.

Un animal tradicional a Tailàndia és:

L'elefant asiàtic.

La bandera de Tailàndia és:

Bé, esperem que us hagi servit d'ajuda i que us hagueu divertit. Si voleu saber més informació, aneu als enllaços que us em deixat a la Bibliografía. Si ens voleu preguntar alguna cosa, envieu-nos un correu a: descobreixelmonma@gmail.com.

Que mai us falti la passió per viatjar;)