Àfrica

Àfrica, un continent calorós, amb menjars desconeguts, i "raros" per nosaltres, amb una sabana immensa amb milions d'animals, amb alguns països amb guerra, un país on en alguns llocs no hi ha drets, el país on va començar tot, la raça humana.

Nosaltres us acompanyem a descobrir-lo.

Àfrica té 54 països, però nosaltres només us en explicarem uns quants:

-Marroc:

El Marroc és un país tocant a Espanya, frontera amb Algèria i Sahara Occidental. És un país on molts marroquins venen a viure a Espanya. La llengüa del Marroc és l'Àrab i la capital és Rabat.

Activitats per fer al Marroc són:

Fer una excursió a les cascades de Ouzoud, fer esxcursions amb camell, fer una excursió des de Marrakech fins Casablanca, viure una excursió de dos dies al desert de Merzouga, gaudir d'un tour amb autobús turistic per Tánger...

La moneda del Marroc és:

El dírham marroquí.

Una festa tradicional al Marroc és:

El ramadà dura 30 dies. Consisteix en que no pots menjar en tot el dia i a la nit, començes a menjar com si no hi hagués final per aguantar tot el dia. Les dates del 2019 són del 6 de maig fins el 3 de juny.

Un menjar típic del Marroc és:

La pastilla està feta de pasta de full i omplerta de ceba i pollastre.

Un animal tradicional al Marroc és:

El fenenc o guineu del desert.

La bandera del Marroc és:

-Egipte:

Egipte és un país molt calorós, amb molt de desert, amb molta cultura, amb molts déus... La llengua d'egipte és l'àrab i la capital és El Caire.

Activitats per fer a Egipte:

Fer una excursió a Petra, visitar les piràmides i l'esfinx, fer una excursió a Alexandria, visitar el far d'Alexendria, fer un creuer pel riu Nil, fer un tour d'histories i creences, fer una excursió amb camell pels deserts...

La moneda d'Egipte és:

La llíura egípcia.

Una festa tradicional a Egipte és:

El festival d'art. És un dels festival d'art més grans del món àrab i és celebra del 24 d'agost fins al 30 del mateix més.

Un menjar típic a Egipte és:

El kebab, és com una crep, però amb la masa més doble i de gust diferent. Per dintre té carn o pollastre, enciam, tomàquet...

Un animal tradicional a Egipte és:

L'escarbat verd, el símbol de la bona sort.

La bandera d'Egipte és:

-Etiòpia

Etiòpia és un dels països més calorosos d'aquest continent. La llengüa d'Etiòpia és l'Amhàric i la capital és Addis Abeba.

Activitats per fer a Etiòpia:

Visitar les fonts del Nil Blau al llac Tana, veure la cerimònia del homes hiena, recorre el laberint de pedra de Lalibela, recorre la Vall del riu Omo, visitar el palau i el castell de l'emperador Fasilades, visitar Askum, la ciutat més sagrada d'Etiòpia...

La moneda d'Etiòpia és:

El Birr.

Una festa tradicional a Etiòpia és:

La festa del sacrifici, 50 dies després del ramadà se celebra aquesta festa. En record de l'inclinació d'Abraham (Ibrahim) a Déu, i del fet, que estava disposat a sacrificar el seu fill.

Un menjar típic a Etiòpia és:

El iogurt etíop.

Un animal tradicional a Etiòpia és:

El lleó abissini.

La bandera d'Etiòpia és:

-República Democràtica del Congo

La República Democràtica del Congo (RDC), és un país on hi ha molta vegetació, selves espeses, animals exòtics... Allà, la llengüa que més és parla és el Françès. La capital és Kinsasha.

Activitats per fer a la RDC:

Fer una excursió a Virunga National Park ,a Goma, visitar el volcà Mount Nyiragongo, a Goma, excursió al Bonobo Sanctuary, a Kinsasha, visitar la catedral de Notre-Dame del Congo, a Kinsasha...

La moneda de la RDC són:

El franc congolès i el Zaire.

Una festa tradicional a la RDC és:

El dia del Moviment Popular de la Revolució, el 20 de maig, en honor del partit polític nacional.

Un menjar tradicional a la RDC és:

El fufu, és una pasta densa preparada a base de mandioca cuita i picada en un morter.

Un animal tradicional a la RDC és:

El Bonobo.

La bandera de la RDC és:

-Tanzània

Tanzània és un país que fa frontera amb Moçambic, Kenya, Malawi, Burundi i Ruanda. Les llengües que es parlen a Tanzània són el Suahili i l'Anglès i la capital és Dodoma. Sabieu que a Tanzània hi va néixer el cantant de la banda Queen, el Freedie Mercury?

Activitats per fer a Tanzània:

Fer un passeig amb meravelloses vistes al cràter de Ngorongono, fer una excursió fins la illa Changuu, veure l'arxipèlag de Zanzíbar, passejar pel parc nacional de Jozani Chwaka Bay, a Zanzíbar, fer una excursió pel Lake Manyara National Park...

La moneda de tànzania és:

El xíling tanzà.

Una festa tradicional de Tanzània és:

La festa de la revolució de Zanzíbar, el 12 de gener.

Un menjar típic de Tanzània és:

El filet de búfal.

Un animal tradicional a Tanzània és:

El nyu.

La bandera de Tanzània és:

-Madagascar

Madagascar és una illa meravellosa a prop de Moçambic. Les llengües que es parlen són el françès i el Malgaix, i la capital és Antanarivo.

Activitats per fer a Madagascar:

Fer un passeig per la Avenue of the Baobabs(l'avinguda dels baobabs a Morondava), fer una excursió al Tsingy Rouge Park a Antsiranana, anar a la illa de Nosy Skatia, anar al Parc Nacional Andasibe Mantadia a Andasibe...

Les monedes de Madagascar són:

L'ariary i l'irambilanja.

Una festa tradicional a Madagascar és:

El dia de la llengüa materna, el 21 de febrer.

Un menjar típic a Madagascar és:

El peix amb salsa de coco.

Un animal tradicional a Madgascar és:

El lèmur.

La bandera de Madagascar és:

Bé, esperem que us hagi servit d'ajuda i que us hagueu divertit. Si voleu saber més informació, aneu als enllaços que us em deixat a la Bibliografía. Si ens voleu preguntar alguna cosa, envieu-nos un correu a: descobreixelmonma@gmail.com.

Que mai us falti la passió per viatjar;)