80 hores lectives100% ONLINE
Pla d'estudisCurs des de 2021Actualitzat desembre 2022

CURSOS DE FORMALITZACIÓ DE PROJECTES - ANY 2023 (ON-LINE )

Durada del curs: 7 setmanes

Preu: 185,00 €

Informació del curs:  Curs de formalització de projectes

Diploma: Diploma emès per una escola oficial

INFORMACIÓ GENERAL DEL CURS

Etapa lectiva: 100% ON-LINE

Certificació: 80 hores 

Durada: 7 setmanes

Dedicació setmanal: de 10 a 12 hores (aprox) 

Pràctiques: No hi ha pràctiques en aquest curs

Pla d'estudis del curs: Pla d'estudis

Calendari del curs: Accés al calendari del curs 

Metodologia del curs: Com serà el curs? 

Plataforma del curs: Com serà la plataforma del curs?

Opinions: Què opinen els alumnes que ja han fet aquest curs?

Com funciona aquest curs on-line? 

Aquest curs té dues vessants que van íntimament lligades, una part teòrica que s'avalua a través d'exercicis i tests i una altra eminentment pràctica per a l'adquisició de competències que consisteix en la formalització d'un projecte propi de l'alumnat, realitzat i presentat individualment.

Pel que fa als exercicis i els tests, l'alumnat ha de consultar els continguts d'aquest curs quan els estigui fent, ja que no es tracta de memoritzar, sinó de trobar la resposta correcta i reflexionar sobre aquests continguts. De fet, quan ho hagi de posar en pràctica en un context real, sempre podrà consultar tot el que li calgui.

Pel que fa al projecte, en cap cas mai ens atrevirem a dir si és un bon projecte o no, això ho diu sempre la seva posada en pràctica en el sentit de si ha estat possible perquè s'han donat les condicions favorables per fer-ho, i si, per un altre cantó, la seva execució ha tingut èxit en el seu aspecte global.

En altres paraules, si ens l'han comprat i ha funcionat.

En tot cas, ja és el propi alumnat, un cop acabat el curs, qui està capacitat per avaluar si el seu projecte s'ha formalitzat correctament i en quin nivell d'aprofundiment s'ha fet. Per exemple, no és el mateix dir que hi haurà un pressupost econòmic, que presentar un pressupost econòmic global, i molt menys presentar un pressupost econòmic detallat... En aquest exemple tenim tres nivells d'aprofundiment, que són correctes mentre treballem en la confecció del projecte, però sempre, abans de la seva execució, haurem d'haver treballat al tercer nivell. I això no es pot deixar per a darrera hora, ja que quan treballem al tercer nivell, sempre ens obliga a fer canvis en els altres nivells.

Per tant, el que s'avaluarà per la nostra part serà la seva formalització i congruència amb els plantejaments fets (objectius escollits), fins a allà on ens sigui possible.

El curs està plantejat cronològicament en quatre grans etapes: 

D'aquestes etapes ens centrarem bàsicament en les dues primeres, deixant la tercera per una raó òbvia reduïda al control del projecte durant l'execució del mateix, i també treballarem la darrera etapa.

Aquí t'ho expliquem:

Llengua vehicular:

Català - Es poden fer els exercicis i les intervencions també en castellà

Quota de matriculació: 185,00 €

Primer pagament 

En fer la inscripció: 10,00€

Segon pagament 

Primer dia de curs: 175,00€

Condició d'accés:  

Tenir 18 anys el primer dia de curs

Títol d'una escola oficial de la Generalitat de Catalunya

Diploma i carnet de persona EXPERTA EN FORMALITZACIÓ DE PROJECTES. ESPCIALITZADA EN EDUCACIÓ EN EL LLEURE. Aquest és un títol propi emès per una escola oficial d’educadors i educadores d’activitats de lleure reconeguda per la Generalitat de Catalunya. (Títol propi de l’Escola l’Empordà) corresponent a 80 hores de formació bàsica en temes d’educació especial. Aquest títol acredita l'aprofitament i la realització satisfactòria del curs , el que demostra que tindràs nous coneixements i habilitats que et permetran millorar en la pràctica de teva professió, o accedir a un​ nou​​ o millor lloc de treball​.​ 

Tota la informació del curs:

Què opinen els alumnes que ja han fet aquest curs?

⭐⭐⭐⭐⭐

QUÈ OPINA L'ALUMNAT? 

Vols fer algun comentari del curs on-line que has fet amb l'Escola l'Empordà (respostes)