Per veure, escoltar i disfrutar

Vos convidam des de l'Escola Municipal de Música de Palma a gaudir de diferents intèrprets de totes les èpoques. Ens encantaria que ens feu arribar els vostres suggeriments a administrador@escolademusicadepalma.net per tal de compartir música.

Des del Programa d'orientació i transició a la Universitat (PortUIB) ens fan arribar aquestes informacions que creiem que us poden interessar, sobretot durant les setmanes de confinament:

Cirque du Soleil: Alegria Show

25 recursos educatius :

Ciència

1- The Dad Lab

Sergei, un pare londinenc a temps complet de dos nens Alex i Max comparteix tots els seus experiments, jocs creatius, joguines educatives,… que els hi prepara i en els quals ells són els protagonistes, val la pena visitar aquesta pàgina tan creativa i motivadora.

Per accedir al web clica a l’enllaç que apareix a la columna dreta (cal estar registrat) El registre d’usuaris ens ajuda a demostrar la utilitat del projecte i a mantenir-lo gratuït. Mai vendrem les teves dades a tercers. Registra’t per veure tots els enllaços i crear-te una llista de favorits!

2- Apps gratuïtes de la NASA

Aquí trobareu un llistat de 16 aplicacions educatives creades per la NASA per a telèfons, tablets i reproductors digitals per a tots els nivells.

Des de jocs i paisatges per a jugar a fer-se fotografies a l’espai (que ens va molt bé somiar que sortim de casa!!) fins a apps per a investigar les missions espaials o apps per aprendre programació i lógica: NASA Selfies, Exoplanet Excursions, Help NASA Predict Landslides — Citizen Science: Landslide Reporter, Spacecraft AR, Rocket Science: Ride to Station …

3- Explora el cel des de la finestra o el terrat amb StarWalk

Star Walk és una app per a dispositius mòbils i tauletes que permet explorar les estrelles, planetes, constel·lacions i cometes o satèl·lits en temps real enfocant el dispositiu cap al cel. És un atles interactiu molt complet i gratuït. Tot el que has de fer és dirigir el dispositiu cap al cel estrellat i milers d’estrelles, constel·lacions, planetes, satèl·lits, planetes nans i cometes estaran al teu abast.

Les dades astronòmiques i la tecnologia s’han unit en una aplicació senzilla i summament atractiva que mostra el cel estrellat tal qual el veus des de la teva ubicació i exactament a la mateixa hora.

4- Recursos educatius del Natural History Museum de Londres

Fantàstica web del Museu d’Història Natural de Londres. Hi trobareu articles divulgatius en anglès, galeria de les seves col·leccions i recursos educatius específics per a infants.

Navegant pel web trobareu històries sobre les col·leccions, científics i investigadors del museu. Un museu magnífic per comprendre la història de la vida a la Terra, des dels insectes més petits fins als mamífers més grans.

5- Sistema solar interactiu

Simulador que permet realitzar un recorregut pel sistema solar increïblement precís que us permetrà explorar els planetes, el cel nocturn i l’espai exterior en temps real.

Tots els objectes es posicionen amb precisió en funció del lloc en què es troben just en aquest moment. Conté dades i informació interessants sobre els molts objectes que hi ha a l’espai. Maquíssim!

6- Espècies animals

E millor recurs que hem trobat a la xarxa per a realitzar projectes sobre animals en català. Conté informació de 152 espècies classificades per categories: Rèptils, Mamífers, Aus i Amfibis i un cercador on podreu cercar per paraula clau. Dins de cada categoria es pot cercar també per tipus d’alimentació, hàbitat i continent.

L’objectiu d’aquest recurs és fomentar l’amor pels animals a través d’un millor coneixement de les seves característiques, aprenent a diferenciar-ne uns dels altres i descobrint curiositats sobre la seva manera de viure, els seus sons o moviments. També es fomenta la defensa del medi ambient per a la preservació dels hàbitats de les espècies.

Llengües

7- Llengua de Signes Catalana i Espanyola per a infants

Us deixem 2 recursos per aprendre els signes més elementals del llenguatge de signes català i espanyol. A Activitum estem compromesos amb la igualtat d’oportunitats de tots els infants i petits gests com aprendre alguns signes per a comunicar-nos amb infants sords creiem que són un signe d’amor i de generositat que aquests dies no falten. Un repte que us llencem a tots! Aprofitem aquestes setmanes per fer del món un lloc millor per a tots.

8- Elemental Querido Watson: Jocs d’ortografia en castellà

Pàgina web que reuneix una completa col·lecció de jocs d’ortografia. En aquest cas, l’alumne es converteix en ajudant del conegut detectiu Sherlock Holmes i ha d’ajudar a resoldre amb èxit una sèrie de misteris a partir de les proves ortogràfiques que ha de superar: exercicis de puntuació, diftongs, paraules agudes, planes i esdrúixoles …

També s’ha inclòs un apartat de frases que cal completar amb la paraula correcta com, per exemple, si no / sinó, a veure / haver-hi, o per què / per què / perquè / per què.

9- Recursos de llengua de l’Edu365

El web de recursos educatius del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha millorat molt i ara mostra els recursos organitzats per nivells educatius i per matèries d’una manera molt visual. Les propostes de llengua són completes i variades: exercicis graduats d’ortografia, contes interactius, vocabulari, activitats de lèxic o poesia.

10- Learn English Kids – British Council

LearnEnglish Kids és un espai web creat pel British Council amb desenes de jocs, cançons, contes i activitats gratuïtes per a fomentar l’aprenentatge de l’anglès en els nens i nenes.

Per als pares i docents tenen articles de suport, vídeos sobre l’ús de l’anglès a casa i informació sobre cursos presencials a tot el món.

11- Millorar el vocabulari per a expressar-nos millor

Expressar-se de manera correcta és un dels elements claus del llenguatge, ja que per desenvolupar-nos en la societat de manera plena, com s’espera de tots i cadascun de nosaltres, és fonamental saber comunicar-nos de manera efectiva. En aquest web trobareu activitats per ampliar el vocabulari pensat per infants de P5 a 6è primària.

Matemàtiques

12- Les taules de multiplicar

Pàgina web específica amb recursos per a treballar lúdicament les taules de multiplicar. Molt clara i entenedora.

Trobareu recursos per a practicar fàcilment les multiplicacions. Activitats senzilles i clares perquè es pugui començar immediatament a practicar les taules de multiplicar. Tria la taula de multiplicar que vulguis practicar de la següent llista, demostra el que pots fer a la prova contrarellotge i imprimeix els resultats. Trobareu jocs virtuals de cada taula que es corregeixen automàticament, proves a contrarellotge, fitxes imprimibles.

13- Matecitos: Jocs matemàtics per a primària

Els Matecitos són uns matemàtics experts que viuen a l’illa de TAU. Amb ells els infants poden practicar exercicis de matemàtiques de tots els temes inclosos al currículum de primària. La web disposa de vídeos, exercicis, explicacions, activitats i recursos. A més a més, els Matecitos també tenen un canal de YouTube!

14- Classes de matemàtiques online per a ESO i Batxillerat

Aquí trobareu enllaços a 3 professors de matemàtiques que fan classes als seus canals de YouTube. Han estat contrastats pel nostre equip i per centenars de seguidors que els donen suport des de fa alguns anys. Derivades, aritmètica, geometria, àlgebra… tot el que es necessita per a superar els reptes matemàtics més difícils!

15- Matemàtiques amb objectes casolans

Dues pàgines web amb recull de propostes per a treballar les matemàtiques amb elements que podeu trobar per casa.

La primera conté més de 40 propostes per a fer amb Dupplo, amb pinces de roba, tronquets, pinyes i rotllos de paper higiènic.

La segona conté 12 idees molt visuals per a treballar conceptes matemàtics amb els més petits.

16- Exercicis online de matemàtiques per a infantil i primària amb audiodescripció

Pàgina web amb molts exercicis de matemàtiques ben ordenats per nivell educatiu i competència. Tot i tenir molt de contingut per a infantil i primària, la web és clara i completament online i autocorregible (no són fitxes imprimibles). Els exercicis també tenen audiodescripció.

Les activitats estan classificades per nivell educatiu i per competències, els nens i nenes podran realitzar els exercicis pel seu compte i al seu ritme. Es comptabilitza el temps de dedicació i puntuacions amb encerts i errors.

Benestar físic i autoconeixement

17- Cuida el cos! Recursos per a Educació Física i Alimentació Saludable

Un recull de 10 recursos per a promoure el coneixement del cos, l’activitat física i un estil de vida saludable. Inclou Build a Body, Jocs del món, Amb el menjar sí que es juga, el curt l’equip petit, infografies sobre els esports i molt més!

18- 25 curtmetratges amb valors

Un recull de 25 curtmetratges, la majoria en castellà, per a veure amb infants. Es caracteritzen per ser curts amb valors, premiats en festivals de cinema. Són curts d’aproximadament 10 minuts que faran reflexionar i emocionaran a petits i grans.

Conté, entre altres, enllaços a curtmetratges com El Puente, els curts de La Rama de Olivo, Tamara, Color Your World With Kindness, Soar, Ratón en venta, El Pequeño Hiawatha, El Alfarero, Cuerdas…

19- El cos humà i els sentits

Cada vegada adquireix més importància el tema de la salut i de l’alimentació en la nostra societat, i per això resulta molt important implicar els més petits des que tinguin ús de raó en la importància de menjar bé, en les característiques dels aliments, en la necessitat d’una dieta equilibrada. En aquest web trobareu jocs i activitats educatives sobre el cos humà. Inclou tests i sopes de lletres, fitxes educatives i jocs sobre els sentits, els sistemes, l’alimentació, els ossos o els músculs!

Formació humanística: art, cultura, història i valors

20- Espai infantil del Museu Nacional d’Art dels EUA

El Museu Nacional d’Art dels Estats Units ofereix aplicacions per a totes les edats sobre art: eines per a crear, comprendre i aprendre història de l’art.

Entretinguda i informativa introducció a l’art i la història de l’art. Presentant una varietat d’eines per fabricar art que animen a l’exploració i creativitat, Aquestes activitats interactives són adequades per tots els nivells.

Les aplicacions es poden descarregar per ordinadors MacIntosh o Windows, També hi ha una versió de iOS del NGAkids App per a iPad.

21- Google Art & Culture

Espectacular catàleg d’art sense fronteres, una plataforma en línia amb la qual es pot accedir a imatges d’alta resolució de més de 32.000 obres d’art que es troben en els museus que participen en aquesta iniciativa.

És un catàleg virtual molt complet, ja que no es limita a les obres exposades en un museu concret si no que inclou obres de museus de 40 paisos. Aquesta plataforma permet als usuaris de fer una visita virtual per les galeries dels museus, explorar-ne la informació física i contextual i crear la seva pròpia col·leccó virtual. La característica “walk-through” del projecte utilitza la tecnologia Street View de Google.

Es pot trobar informació educativa sobre èpoques i estils artístics, escoles i autors i està disponible en diversos idiomes.

22- Descobreix Catalunya des de Casa

La revista Descobrir Catalunya ens ofereix una galeria virtual d’imatges dels seus millors fotògrafs amb visites virtuals els paisatges més bonics de Catalunya, les illes Balears i el País Valencià.

Al seu web trobareu també articles i recomanacions de rutes pel territori.

23- Catàleg online del museu del Prado

Catàleg molt extens i acurat de les obres que pertanyen al Museu del Prado.

Navega i explora totes les obres de l’escola espanyola, alemanya, holandesa, flamenca, italiana o japonesa. Des del segle II aC al segle XX podràs trobar obres de tots els estils artístics. El catàleg està classificat per èpoques, temàtiques, autors, escoles, material o iconografia.

Clicant dins de l’obra seleccionada trobareu una descripció detallada, curiositats i podràs situar l’obra en una línia temporal. Un catàleg molt ben treballat i de gran interès per a petits i grans.

24- El Liceu a casa

El Liceu també se suma a l’obertura de continguts per aquests dies de confinament. Gràcies a la col·laboració del Gran Teatre del Liceu amb el Teatro Real, TV3 i canal cultural europeu ARTE El liceu ofereix un ampli contingut audiovisual de forma gratuïta a través de youtube i de la plataforma MyOperaPlayer.

Podreu accedir a obres com La petita Flauta Màgica, La Traviata, Romeu i Julietta o Pere i el Llop.

25- L’espai digital de l’arquitectura Catalana

Fantàstic portal del Col·legi d’Arquitectes amb més de 1.600 obres arquitectòniques. Tota l’arquitectura catalana moderna i contemporània mapejada i en un clic. El més important de la web és que té diferents capes de lectura, pots fer una lectura superficial amb les fotografies i alguns s’aventuren a mirar els plànols, oi amb els documents es pot fer recerca docent. Navega pel seu mapa on trobaràs les obres situades i en un sol clic podràs accedir a imatges inèdites, plànols i molt més.

ESCENA FAMILIAR.- La Cultura ha reaccionat davant la crisi sanitària que estem vivint i el teatre familiar no podia ser menys. Imaginació i originalitat, aquestes han estat les premisses que han guiat les diverses iniciatives de les companyies d’aquest àmbit. Moltes han posat a l’abast del públic un seguit de recursos online que tot seguit us mostrem i que es pot anar actualitzant.

Aquí vos deixam la Història de la Música en còmic, que és una bona manera de coneixer-la

historia de la musica (en comic).pdf.pdf.pdf

La música ha redoblat en aquests dies de tancament el seu caràcter de refugi emocional i graner d'optimisme. Per a suportar les hores de fàstic i projectar un escenari lliure de la pandèmia per coronavirus, heus aquí 25 cançons contra la desesperança.


1. "Resistiré", del Duo Dinàmico: himne oficiós dels concerts als patis veïnals, va néixer a partir d'una frase de Camilo José Cela, "El que resisteix gana".2. "I Will Survive", de Gloria Gaynor: revitalitzat en aquests dies pel seu intèrpret per a exemplificar amb la seva tornada la durada correcta de la rentada de mans. Existeix una versió de Sucre Bru.


3. "Sobreviviré", de Mónica Naranjo: A partir de "*Fiume *Azzurro" de Mina, la "pantera de Figueres" va crear aquesta oda a la dura vida de les prostitutes, produïda per Phil *Manzanera.


4. "Holding Out For A Hero", de Bonnie Tyler: de la *BSO de la pel·lícula "*Footloose", encarna el paradigma de "torch song", això és, temes romàntics que parlen de sobreposar-se a la crisi i onejar encara així la bandera de l'amor.


5. "I'm Gonna Win", de Foreigner: l'arrencada d'aquest tall sembla creat per a afrontar aquest tràngol


6. "*Here Comes The Sun", de *The Beatles: expert a elevar l'esperança, George Harrison va escriure aquest tall després d'un any infaust i per a celebrar la primavera.


7. "I Won't Give Up", de Jason Mraz: el major èxit de l'autor estatunidenc després de "I'm *Yours" parla de no abandonar l'amor per uns altres, per un mateix ni desistir d'aconseguir els somnis.


8. "Don't Stop", de Fleetwood Mac: l'afegitó de la cançó escrita per Christina McVie per al seu més famós disc, "*Rumours", ho diu tot: "No deixis de pensar en el demà".


9. "I'm Still Standing", de Elton John: la resposta del britànic al domini dels "*New *Romantics" en els anys 80 va ser aquesta cançó sobre regirar-se enfront de la irrellevància.


10. "*Eye Of The Tiger", de Survivor: si el nom del grup no fos prou oportú, aquest és el tema que va empènyer a "*Rocky III" en el seu ascens a la glòria.


11. "We Will Rock You", de Queen: Brian May va escriure aquesta avantsala del triomf, tot un prolegòmen a "*We are The Champions".


12. "People Have The Power", de Patti Smith: cant a la unitat del poble per un bé comú, com la demostrada en les iniciatives veïnals i els aplaudiments a l'esforç sanitari.


13. "Fighter", de Christina Aguilera: inspirada per "*November *Rain" de *Guns N'Roses, aquesta fusió de R&B i rock and roll és un dels temes d'apoderament personal per antonomàsia.


14. "Stronger (*What Doesn't Kill You)", de Kelly Clarkson: nominat a tres *Grammys, converteix en tornada l'estesa dita popular: "El que no et mata, et fa més fort".


15. "Times Like These", de Foo Fighters: Dave Grohl la va escriure durant un període d'incertesa personal i de sotsobre amb la seva banda davant l'enregistrament del quart àlbum, "*One *By *One".


16. "Heroes", de David Bowie: *coescrita amb Brian *Eno, il·lustra l'amor entre dos amants separats pel mur de Berlín.


17. "Redemption Song": inspirat en el discurs panafricanista de l'orador Marcus Garvey "*The *Work *That Has *Been Doni", un altre cant per la unitat escrit quan el seu autor ja sofria el càncer que va posar fi a la seva vida.


18. "*Survivor", de Destiny's Child: coescrit per Beyoncé durant l'aparatós canvi de formació de la "*girl *band", el va concebre com una manera de deixar enrere la negativitat.


19. "Shake It Out", de Florence + The Machine: podria haver estat "*Dog *Days Llauri *Over", però aquest tall escrit durant una mala ressaca versa sobre "veure la llum al final del túnel".


20. "Believer", de Imagine Dragons: la resistència enfront del dolor que sofreix el seu líder, Donen *Reynolds, a causa d'una malaltia crònica reumàtica.


21. "Mr. Brightside", de The Killers: també *Brandon *Flowers s'ha apuntat a l'estratègia de la rentada de mans amb el tall més famós de la seva banda.


22. "Better days", de Bruce Springsteen: què seria d'un món sense el "Boss" per a il·luminar els temps infaustos?


23. "Dont Stop Believin'", de Journey: un *riff inicial de guitarra memorable dóna pas a la cançó de majors vendes digitals del passat segle... per alguna cosa serà.


24. "Strong Enough", de Cher: definit com l'"I Will Survive" d'aquesta diva, va suposar la seva resurrecció a la fi del segle passat com a part del disc "*Believe".


25. "Roar", de Katy Perry: definit per les seves autores com un "*recomponte i tira cap endavant", és una cançó d'apoderament femení tan poderós que transcendeix gèneres.

Escoltar una estona de bona música és un d'aquests plaers que potser ens podem permetre aquests dies. Un suggeriment:

Els continguts estaran agrupats per franges d'edat: de 3 a 5 anys, de 6 a 8 anys i de 9 a 10 anys. Hi haurà vídeos sobre les principals àrees curriculars: ciències naturals, ciències socials, llengua, lògica, matemàtiques, idiomes, tecnologies, convivència i educació física. En total, més de 200 vídeos. RTVE ha obert el projecte a la resta d'empreses del sector que s'hi vulguin incorporar.

Monòlegs, àries des dels balcons i un arxiu d’espectacles en obert

La cultura no s’atura! Durant aquests temps difícils per a les arts en viu, el Teatre Principal de Palma vol continuar essent un espai per a la creació i la representació. Per això, a partir d’avui podreu trobar a la nostra web -dins la secció de Creació i Producció- i al nostre Youtube noves propostes culturals: el Teatre de contenció IB, les Àries des del balcó i l’Arxiu de produccions.

El calendari d'aquesta setmana:

- Dijous: La Traviata

- Divendres: La Fille du Regiment

- Dissabte: Lucia di Lammermoor

- Diumenge: Eugene Onegin

El tancament de teatres, museus, biblioteques i altres espais culturals ens ha fet plantejar que la cultura té eines i recursos que ens permeten superar les adversitats i que, si tancam els espais físics, podem obrir els digitals per seguir compartint continguts.

 • 10 museus per visitar estant a casa: tour virtual i col·leccions on line

1. Pinacoteca di Brera - Milano

https://pinacotecabrera.org/

2. Galleria degli Uffizi - Firenze

https://www.uffizi.it/mostre-virtuali

3. Musei Vaticani - Roma http://www.museivaticani.va/content/museivaticani/it/collezioni/catalogo-online.html

4. Museo Archeologico - Atene https://www.namuseum.gr/en/collections/

5. Prado - Madrid

https://www.museodelprado.es/en/the-collection/art-works

6. Louvre - Parigi

https://www.louvre.fr/en/visites-en-ligne

7. British Museum - Londra

https://www.britishmuseum.org/collection

8. Metropolitan Museum - New York https://artsandculture.google.com/explore

9. Hermitage - San Pietroburgo

https://bit.ly/3cJHdnj

10. National Gallery of art - Washington https://www.nga.gov/index.html • Intèrpret/s: ANDREA MOTIS JOAN CHAMORRO QUINTET & SCOTT HAMILTON
 • Any: 2016
 • Tema: Meditaçao (AC Jobim)
 • Què en podem dir:
 • Encara que Andrea Motis només tingui 23 anys, la seva maduresa musical supera amb escreix l’expectativa dels seus anys. Això es deu al fet que va començar a tocar la trompeta als set anys i tres anys després va començar a estudiar jazz a l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu amb Joan Chamorro, que la va reclutar poc després perquè formés part de la seva banda, tot i ser una adolescent. Mentre seguia estudiant a l’escola va ser membre de la Sant Andreu Jazz Band durant nou anys, període en el qual va gravar vuit discos i va tocar en directe amb noms de la talla del trombonista Wycliffe Gordon, el saxofonista Jesse Davis, el clarinetista Bobby Gordon i el saxofonista Dick Oatts, entre d’altres. A banda de la trompeta Motis toca el saxo alt. Però es va estrenar com a cantant amb la banda de Chamorro. “La trompeta sempre ha estat el meu instrument principal”, diu Motis quan se li pregunta si prefereix la seva faceta d’instrumentista o la de vocalista. “Tocar la trompeta és com meditar per a mi, és una part molt important de la meva vida. Però no vull haver de triar només una de les meves vessants artístiques, perquè adoro tocar-les totes”.

A Emotional Dance la interpretació vocal de Motis es converteix en la protagonista escènica. Andrea Motis posseeix un alt encantador i versàtil, amb un subtil vibrato i un fraseig concís que li ha valgut comparacions amb referències estilístiques com Billie Holiday i Norah Jones. La seva destresa vocal es revela de forma immediata en el clàssic de Charles Daniels i Richard Whiting que obre l’àlbum, He ‘s Funny That Way. Potser no és una coincidència que aquest tema clàssic del jazz s’acostumi a associar des de fa molt temps a Lady Day. Motis i el seu ensemble fan justícia a la composició, ressaltant-la amb un contratemps de l’època del swing per antonomàsia, que va pavimentant el camí per introduir l’absorbent solo de Robinson. Motis el segueix amb un deliciós solo de trompeta que accentua el seu to àcid i el seu precís sentit del swing melòdic.

 • Intèrpret/s: Break of Reality
 • Any: 2016
 • Tema: Juego de Tronos
 • Què en podem dir: ICançó temàtica de Game of Thrones arranjada i interpretada en directe per la banda de violoncel rock Break of Reality. Composició original i banda sonora de Ramin Djawadi.
 • Filmat a Kolo Klub a Hoboken, NJ. Produït per Break of Reality. Definició estilista i direcció: Heather Sanders (Tutu i Betz). Cellists: Patrick Laird, Laura Metcalf i Brook Speltz. Percusionista: Ivan Trevino
 • Intèrpret/s: Saxophobia Funk Project
 • Any: 2012
 • Tema: Work Song
 • Què en podem dir: Interpretació de la peça "*Work *Song" composta per *Nat *Adderley i interpretada per *Saxophobia *Funk *Project" en els premis Pare Colom celebrats el 29/7/2012 en el Claustre de Santo Domingo a Inca (Mallorca).
 • Intèrpret/s: Dave Samuels, Paquito D'Rivera, Oscar Stagnaro, Dario Esquenazi, Mark Walker i Andy Narell.
 • Any: 2012
 • Què en podem dir: *Caribbean Jazz *Project és un grup de jazz llatí i afrocubà, format per *Dave *Samuels, *Paquito D'Rivera i Andy *Narell. Han gravat set àlbums, cinc per al segell *Concord Jazz, un per a *Inak Rècords i un altre per a *Heads *Up. L'especialista en vibràfon i marimba *Dave *Samuels, que havia tocat durant un període considerable amb el grup de jazz contemporani *Spyro *Gyra, sempre va tenir un amor per la música llatina. En 1993 va deixar a aquest grup per a perseguir aquest amor. El *Caribbean Jazz *Project va néixer en 1995 quan *Samuels es va unir a l'artista Andy *Narell (*Steel pa) i al mestre *Paquito D'Rivera per a realitzar un concert en el Central *Park de Nova York. L'aparició del grup va portar bones crítiques i en poc temps el seu primer àlbum, l'acte-titulat *Caribbean Jazz *Project, va ser llançat en l'etiqueta *Heads *Up *International. El grup ha passat per diversos canvis de personal des dels seus inicis. Quan Rivera i *Narell van abandonar el grup després del seu segon llançament, *Island *Stories semblava que el *Caribbean Jazz *Project deixaria d'existir. No obstant això, *Samuels va aconseguir ressuscitar una segona versió de *CJP amb l'addició del guitarrista Steve *Khan i el flautista *Dave *Valentin. En aquest format *CJP va viatjar extensament i va registrar tres llançaments més que eventualment van resultar en un *Grammy *Award per al Millor Àlbum de Jazz Llatí amb el seu llançament, *The *Gathering.
 • Intèrpret/s: Bruce Springsteen, àlies "The Boss"
 • Any: 2013
 • Tema: You Never Can Tell
 • Què en podem dir: El set de juliol de 2013 estava fent un concert a Leipzig,Alemanya i una persona del públic li va demanar que toqués aquesta cançó que ni tan sols és seva sinó d'un altre gran música com és Chuck Berry.

I és que '*You Never Can Tell' no és un tema qualsevol. Vincent Vega (John Travolta) i Mia Wallace (Uma Thurman) ho van ballar en la pel·lícula '*Pulp Fiction', una obra mestra cinematogràfica responsabilitat de Quentin Tarantino, i l'escena del ball es va convertir en una de les seqüències més recordades del film.

Springsteen no s'ho va pensar dues vegades i va convèncer a la seva banda perquè improvisessin el tema. El resultat? Una versió fantàstica i en directe d'una de les cançons més conegudes de Chuck Berry. Per coses com aquesta, Bruce Springsteen és el cap (The Boss) • Intèrpret/s: Tori Amos
 • Any: 1991/92
 • Tema: Winter
 • Què en podem dir: Tori Amos és una pianista i cantautora nord-americana, amiga de l'autor Neil Gaiman ("Coraline") que escriu lletres bastant ambigües en les que tracta temes com el feminisme, la religió o la sexualitat. És una música de formació clàssica amb un rang vocal de mezzo-soprano. La cançó "Winter", pertanyent al seu àlbum debut, "Little Earthquakes", parla sobre la relació amb el seu pare, el pas del temps, la maduresa, la (des) il·lusió i fins i tot la mort d'un ésser estimat. Tot això tractat a través de metàfores relacionades amb l'hivern. És un tema íntim i personal amb una preciosa melodia de piano, i aquesta versió en directe està a l'altura de la versió d'estudi (o la supera).