MUSICA'T

Per tal de promoure l’assistència a diferents manifestacions artístiques, des de l’EMMP, i amb la mediació de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Palma, vos proposam:

TEATRES MUNICIPALS i BANDA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PALMA

BANDA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PALMA

  • 20 entrades per a cada concert i que l’Escola de Música gestiona. Les entrades es lliuraran per ordre de demanda fins 48 hores abans de l’activitat. En el següent ENLLAÇ teniu informació sobre els seus concerts

TEATRES MUNICIPALS

  • Per promoure l’assistència d’alumnat i famílies als espectacles que la Regidoria de Cultura organitza, l’alumnat de l’EMMP tendrà una bonificació del 50%. El val de descompte es lliurarà fins 48 hores abans de l’activitat i la família haurà de passar per les taquilles del teatre escollit per bescanviar el tíquet que li lliurarem per l’entrada a la funció. Aquest descompte no és vàlid per a les activitats del "TOT I MOLT" ja que aquestes ja estan bonificades. En el següent ENLLAÇ teniu tota l'oferta.

ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LES ILLES BALEARS


A través del programa “Escola 5” ens ofereixen per al nostre alumnat i pare/mare entrades a 5€ per, en principi, tots els concerts de temporada d’abonament a l’Auditòrium de Palma. En el següent ENLLAÇ teniu tota l'oferta. Abaix d'aquesta informació teniu també tota la programació de la temporada.

  • Per accedir a aquestes places que són limitades a cada concert haureu de sol·licitar-ho per correu electrònic a admiescolamusica@gmail.com.

El termini per enviar la sol·licitud és fins el dijous de la setmana anterior a cada concert sol·licitat.

  • les entrades es podran recollir el dia anterior al concert per la tarda (dimecres horabaixa) o el mateix dijous dia del concert pel matí a la taquilla de l'Auditòrium de Palma.

ALTRES ACTIVITATSEn el següent ENLLAÇ teniu la programació del Teatre PrincipalEn el següent ENLLAÇ teniu la programació de l'Auditòrium


En el següent ENLLAÇ teniu la programació del Trui Teatre