Les cantates de l'EMMP

Una "cantata" és una composició musical destinada a ser cantada. Està integrada alhora per diverses composicions que, unides per un fil conductor, fan un sòl tot.

L'EMMP va proposar el curs 18/19, a través del programa PalmaEduca de l'ajuntament de Palma, dur a terme la interpretació de la cantata "Les veus de la natura" d'Antoni Mirapeix juntament amb centres educatius de primària de Palma.

L'experiència fou molt enriquidora i la posada en escena fou espectacular, en un lloc emblemàtic de la nostra ciutat com és el Pati de La Misericòrdia.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Com es veu a la foto de la portada eren més de 300 infants de diferents centres

Per al curs 2019/2020 hem proposat la cantata "Set dies que van canviar el món" d'Antoni Ros Marbà i esperam que també la disfrutem tant com l'anterior.

La cantata "Set dies que van canviar el món" ha estat escrita per a cor infantil, solista, narrador i orquestra.

És una cantanta en la que el Professor Picapoll és el personatge que explica les seves teories delirants en forma de conferències. En aquest cas ens explica els set invents que, segons ell, són els més extraordinaris de la humanitat: el llenguatge, el pa amb tomàquet, els numeros, el mambo (juntament amb el txa-txa-txa i el rock and roll), l'amor, la mandra i el futbol. És una paròdia de la creació del món que, a través de textos i de la música, conté picades d'ullet al present i a la tradició.

A continuació teniu l'àudio complet de la cantata