CIUTATS I COMUNITATS
SOSTENIBLES


Daniel

Emma.E

Tiago

Tissam

La Contaminació


Les fàbriques

La majoria de la contaminació que hi ha al món és per les fàbriques: les centrals nuclears, les refineries, les centrals tèrmiques... A causa de les fàbriques: el nostre aire esta més contaminat, pots tindre més malalties per respirar aquest aire ...

A part de les fàbriques (que contaminen molt) estan els cotxes que amb el tub d'escapament contaminen moltíssim. A algunes ciutats com per exemple Barcelona ja tenen mesures de que a partir de que tu et compris un cotxe si des de que el tens ha passat 10 o més anys amb aquest cotxe no pots entrar a Barcelona.


Foto de Barcelona contaminada

El Canvi climàtic

El canvi climàtic és un dels més afectats per la contaminació i les persones som als que després afecta mes aixó (encara que nosaltres fem que acabi passant) i quan passa acaba en desastres totals: huracans, plujes molt fortes, a l'estiu sequies, també onades de calor etc.


Greta Thunberg es una nena que és va donar compte de el que passava amb el canvi climatic va fer tot el possible perque les persones es conscienciïn de el que estem fent i el que pot passar (que jo crec que passara aviat) si no ens donem compte, desgraciadament no va poder fer res i fins i tot va parlar amb Donald Trump el president de U.S.A (que no va aceptar el que ella deia).