50 ANYS

REVISTA 2018-2019

Aquest trimestre, enfoquem la revista de l'Escola tenint en compte els seus 50 anys. Per fer aquesta revista, hem utilitzat el programa “google site”, on es pot fer una web a base de plantilles, textos, imatges… Volem millorar el format de la revista, i en aquesta ocasió especial, hem pensat dissenyar-la d’una forma més atractiva visualment.

Igual com vàrem fer amb el calendari, aquest segon trimestre hem decidit continuar explicant els 50 anys a través dels noms dels grups.

Hem fet diverses entrevistes a diferents mestres que estan a l’Escola des de fa molt temps. Ells han explicat la seva vivència com a professors a l’Escola i han respost una sèrie de preguntes que els ha preparat el cos de redacció.

Cada grup ha explicat el seu nom i els treballs que han realitzat durant aquest trimestre en relació al nom.


Infantil: tots els grups d’infantil han explicat per què han escollit els seu nom de grup, que té relació amb els 50 anys de l’Escola i del que han fet també una creació artística.

GRUP FESTA

GRUP GEGANTS

GRUP JAF

GRUP MONOTIP

GRUP COR


Primària: han explicat més aprofundidament per què han escollit els seu nom de grup, quina és la seva relació amb els 50 anys i ho han acompanyat amb imatges.

GRUP CORATGE

GRUP DOMOS

GRUP 1968

GRUP COMMODORE 64

GRUP IRREPETIBLES

GRUP FREINET


Secundària:

GRUP 5 (FIVE)

GRUP 0 (ZERO)

GRUP FREUNDE

GRUP MÀ I TECH HIGH

Cos de redacció

(Grup Zero - 13 anys)