Menjek vagy Maradjak?

Dönteni segítünk!

Ez a program akkor szól Neked, HA eleged van abból, hogy nem tudsz a kapcsolatodról döntést hozni.

Mi ez?

A "Menjek VAGY Maradjak" egy közel két hetes, 12 elemből álló online önismereti folyamat, kapcsolati dilemmában vergődő nőknek.


Mire jó?

A "se vele, se nélküle" helyzetek legfontosabb közös jellemzője, hogy igazából tévedés a dilemma. Látszat csak. Az egyik út hamis, és meg kell tudd, hogy melyik...


Miből áll?

A három videó nézőpont-korrekciót ad, ami abban segít Neked, hogy mire figyelj jobban, hogyan kapcsolódj másképp, mint ahogy azt a legutóbbi években megszoktad.

A kilenc feladat átgondolni segít, és saját új élményeket ad. Mert fontos a tanácsokat tapasztalni is, hogy elhidd, hogy működik, és így valóban be tudd építeni az újat.

Az emberrel az történik, amire kész.

... ha tehát nem tudsz a kapcsolatodról döntést hozni ÉS változást sem sikerül már jó ideje elérj, akkor: nem jól próbálod. Az akadás oka MINDIG az, hogy az embernek hibás reményei vannak vagy halogat.

Megmutatjuk hogyan lehet másképp!

Ajánlás

Hogy meg akarod menteni a kapcsolatodat? Lehetséges…

Feltéve, hogy az ok, amiért meg szeretnéd menteni, tehát az ALAP helyes, és hogy a sikerhez szükséges rengeteg munkát beleteszed.

Gyerekek miatt nem fog sikerülni... és hiúság miatt sem, ahogy a bizonytalanságtól való félelem, vagy az érek-e még bármit nőként kétség alapján sem. Az önzés ehhez kevés.

Másrészt sokszor békével elköszönni az igaz megoldás.

Sok éves praxisom alapján azt látom, hogy csak azok a kapcsolatok “menekülnek meg”, ahol az egyik fél emberfeletti meggyőződéssel, mert bizonyosságba érő hittel akarja ezt.

Tehát NEM az “együtt megoldjuk” működik. Sőt. Bizonyossággal merem mondani, hogy az "együtt megoldjuk" NEM fog működni. Hanem, az működik, amikor az egyik fél felelősséget vállal.

A "Menjek VAGY Maradjak" akkor szól Neked, ha

 1. dilemma Benned, hogy van-e a kapcsolatnak jövője,
 2. szeretnél végre bizonyosságot ebben, legyen "igen" vagy "nem",
 3. kész vagy még energiát tenni ebbe, még ha az utolsó erőd is,
 4. érdekel az én iránymutatásom ehhez.

Szeretettel,

Joós István

Nem ígérjük, hogy sikerül megmenteni a kapcsolatodat, de azt igen, hogy

A) tudni fogod, mit kell tenned,

B) azt is tudni fogod, hogy meddig érdemes,

C) nagyon nyilvánvaló lesz, ha vége.

ÉRTSD jobban a férfit!

A férfi három nagy válsága a “Minták Csődje”, a “Ráció Halála” és a “Biztonság Elengedése”. A kapcsolati dilemma megfejtéséhez először fontos lesz jobban értened, hogy Vele mi van, tehát hogy Ti melyikben vagytok. A megoldás ennek függvényében látszik majd tisztábban!

Az emberek nem nem tudják, hogy mit tegyenek, hanem bár éreznek egy irányt, de lépni félnek. Ez a 12 napos folyamat bizonyosságot tud Neked adni. Mégpedig NEM egyszerűen csak magyarázat által, hanem saját nagyon nyilvánvaló élményed lesz arról, hogy mi az igaz és helyes...

A kurzust Joós István és munkatársai állították össze:

Zárt közösségi oldalunk az EgoYoga, ami a kurzus közben és utána is folyamatosan vár. Közösség sokat tud segíteni alkalmazni a hallottakat, ne legyél tovább egyedül – fontos, hogy legyenek, akik értenek, egyedül senki nem boldogul jól!

A 14 napos online kurzus bevezető ára: 19 900 Ft

A "Menjek VAGY Maradjak" egy online kurzus, ami tehát azt jelenti, hogy egy internetes felületre belépve éred el az elemeit, bárhol és bármikor, a magad tempójában, a magad módján haladhatsz vele.

Így működik

 1. a fenti link az ÉNAKADÉMIA oldalra visz, a kurzus itt megvásárolható
 2. a vásárlás bankkártyával vagy utalással is lehetséges
 3. a vásárlási folyamat egyben regisztráció is e-learning rendszerünkbe
 4. az anyagot vásárlás után a Kurzusaim menüpont alatt éred bármikor el
 5. 24 óránként lez elérhető a következő lecke, de ennél lassabban is haladhatsz
 6. a feladatokon egyedül dolgozol, tetszőleges tempóban, az anyag bármeddig elérhető
 7. ha szeretnél a feldolgozáshoz segítséget, zárt közösségi oldalunk is vár, az EgoYoga
 8. a vásárlás után azonnal indulnak a feladatok, a tennivalókról külön e-mailt is kapsz

A kurzus által változni fogsz. Te. Tehát az életed is, tehát minden, ami jelenleg probléma. Bátorság! Semmi más nem kell hozzá... VAN tovább – VÁLASZTOD-e?!

Ezeket mondták, akik már elvégezték:

"Ez most nagyon jól jött, köszönöm! Már jó ideje Egyedül próbálom menteni a kapcsolatunkat, van még bennem erő és néha látszik a vége, hogy együtt… Ez most megerősített abban, hogy jól csinálom, magamért, kettőnkért, hátha…"

Hajni

"Sokat segített, megerősített , hogy tovább menjek és csináljam tovább! Igaz midig többet tesz bele valamelyik fél! Esetünkben én! Nem adom fel! Köszönöm!"

Veronika

"Aj-jaj. Most jönnek a legnagyobb kockáztatósdik… A mindent vagy semmit, a mindenkit vagy senkit, az egész országhoz építettem hozzá vagy csak a levegőt markoltam – ami eddig az álmom volt és építettem, az most valóság lesz-e? Na, ebbe lépek most bele. Önszántamból. Vállalom. Félek. Rohadtul félek. Majd meglátjuk,mi lesz. Mindenesetre jó, hogy vannak hozzá ilyen és hasonló támasztékaim."

Eszti

"Akkor találtam rá, amikor már felőrölt ez a dilemma, és egészen új nézőpontot adott. Köszönöm!"

Gréta