Lépj tovább!

"Nem érzed magad maradéktalanul boldognak? Akkor jó... A szenvedés változtatni segít, új és jobb élet vár, MERD választani a jövőt!"

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott "titán"; B) magába fordult "tudatos", C) önmegvalósító "hős" – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Helyes megközelítés:

  1. értsd meg, hogy miben vagy épp,

  2. eszerint próbálj változtatni,

  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!

"Az anyagi siker kulcsa a világgal való HASZNOS kapcsolat, a boldog magánélet kulcsa az egymással való HELYES kapcsolat, az önbizalom és egészség kulcsa, hogy a FENTIEK rendben – az emberi élet középpontjában a kapcsolataink állnak."

Férfi, női és férfi-nő működés témában nem találsz nála jobbat:

Videó Magyarázatok

közel 1000 írás, két könyv és több mint 500 videó készült a férfi-nő szerepekről

YouTube

Online Kurzusok

az Énakadémia kurzusai konkrét válsághelyzetekben segítenek továbblépni

enakademia.net

Anonim Közösség

az Énakadémia Közösségben álnéven lehetsz őszinte, és tapasztalati reakciók várnak

enakademia.org

"A boldogtalanság olykor normális, semmit nem rontottál el, nem ez a baj – hanem, hogy rengeteg szükségtelen szenvedést okozunk magunknak és a szeretteinknek azzal, ha halogatjuk a szembesülést."

A HELYED KELL MEGTALÁLD!

István korszakos megközelítésének lényege, hogy a minták által meghatározott fiatal felnőttkor végén beköszöntő "válság" bár mélységekbe visz, de mégis jó, mert egy új Cél felfedezésben segít. Az igazi Helyét találja így meg az ember, amiért aztán lelkesen áldoz időt, energiát, pénzt... aminek eredményeként korábban nem ismert mértékben lehet anyagilag is sikeres és a kapcsolataiban is boldog.

Szintlépés Vár!

"Az élet egy nagy szabadulószoba, és pontosan úgy is működik..."

... ami nem csak azért fontos, mert akkor tehát van megoldás, bármi is a helyzet, hanem azért is mert ez azt is jelenti, hogy segítséget is bármikor kap, aki "csak" hajlandó kérni.

Keményebb szavakkal:

"Önsorsrontó, aki nem kér segítséget!"

Interjúk

"A jól működő élet titka nem a jóga, a vegán étrend, a vallás vagy a terápia – hanem a világban KELL a helyünket megtalálni. Hogy magunkkal és egymással tartósan jól vagyunk a világgal kialakított helyes kapcsolat következménye.

Mi LELKESÍT?"

Médiamegjelenések

Helyed VAN és VÁR – NE halogass tovább!

Joós István