ISTENNŐTÁMASZTÓ

Siker és imádat igenis jár – ha még nem nem voltál ellenállhatatlan, akkor IDEJE megéld!!

EZ a program AZ OKOS és ERŐS, FÜGGETLEN ÉS VONZÓ önmagadat, tehát a benned élő istennőt segíti megszületni.

Vedd a kezedbe az irányítást!

Mi ez?

Az "ISTENNŐTÁMASZTÓ" egy negyven napos, 18 elemből álló online önismereti folyamat saját erejüket és ellenállhatatlanságukat jobban kibontani akaró Nőknek.


Mire jó?

A program magadat felfedezni és a világban kibontakozni segít. Ahhoz a lelkes és lelkesítő állapothoz vezet el, amelyben készséged és képességed döntést hozni, bátran kiállni, biztonságot teremteni, figyelmet és elismerést, sőt férfiak imádatát kiharcolni.

Akkor szól Neked, ha eleged van abból, hogy nem úgy alakult az élet, ahogy remélted, ha erőtlennek és kiszolgáltatottnak érzed magad – más szavakkal: ha a mintáid zsákutcába vittek...

Miből áll?

Egy előadás és két magyarázó videó nézőpont-korrekciót ad, ami abban segít Neked, hogy jobban értsd a férfiak működését és hogy miért érzed most erőtlennek magad.

A tizenöt feladat átgondolni segít, és saját új élményeket ad. Mert fontos a tanácsokat tapasztalni is, hogy elhidd, hogy működik, és így valóban be tudd építeni az újat.

Az emberrel az történik, amire kész.

... ha tehát elismerésre, figyelemre, szenvedélyre vágysz, DE helyette kihasználtnak, kiszolgáltatottnak érzed magad, akkor: eljött az idő, hogy változtass. Az akadás oka MINDIG az, hogy az embernek hibás reményei vannak vagy halogat.

Megmutatjuk hogyan lehet másképp – és működni is fog, ha csak hallgatsz a tanácsokra, és beleteszed a munkát!

Ajánlás

Meg akarod tapasztalni azt a ragyogó és ellenállhatatlan NŐT, aki benned van? Lehetséges…

Sőt, a lehetseges az kevés! Meg KELL tapasztald, mert igenis megérdemled a világtól, a főnöködtől a ferfiaktól, hogy elismerjék azt a nagyszerű nőt, aki vagy.

JOGOS tehát az igény, a vágy benned, DE hogy meg is kaphasd, NEKED kell a sikerhez szükséges munkát beletenned.

Ha csak SZERETNÉD, az nem lesz elég. Itt, most, ettől a pillanattól AKARNOD kell!

Sok éves praxisom alapján azt látom, hogy csak azok a nők “menekülnek meg” a kiszolgáltatott, szürke életből, akik meggyőződéssel, elszántsággal, tudatosan akarnak belőle kitörni.

Tehát az emberek, a férfiak változására várni, várakozni és reménykedni, hogy majd csak észreveszik az értékeidet idő pocsékolás. Sőt. Bizonyossággal merem mondani, hogy NEM fog működni. Hanem, az működik, ha Te magad vállalod a változásért a felelősséget.

Az "ISTENNŐTÁMASZTÓ" akkor szól Neked, ha

 1. eleged van abból, hogy másoktól függ az életed,
 2. ha végre te lennél az, aki fontos, akire kiváncsiak, akire figyelnek,
 3. kész vagy energiát tenni ebbe, még ha fárdat is vagy,
 4. érdekel az én iránymutatásom ehhez.

Szeretettel,

Joós István

Amit ezzel az anyaggal biztosan kapni fogsz:

A) tudni fogod, mit kell tenned,

B) azt is tudni fogod, konkrétan hogyan,

C) nyilvánvaló lesz, hogy a világ másképp reagál.

ÉRTSD jobban a magad!

A női út első nagy válsága a “Minták Csődje”, amikor rájössz, hogy amiben eddig hittél, az nem működik. A változtatáshoz fontos lesz jobban értened, hogy természeres és időszerű ami benned, veled történik. A megoldás ennek függvényében látszik majd tisztábban!

Az emberek nem nem tudják, hogy mit tegyenek, hanem bár éreznek egy irányt, de lépni félnek. Ez a 40 napos folyamat bizonyosságot tud Neked adni. Mégpedig NEM egyszerűen csak magyarázat által, hanem saját nagyon nyilvánvaló élményed lesz arról, micsoda erő lakozik Benned, milyen fantasztikus Nő vagy!

A kurzust Joós István állította össze:

Zárt közösségi oldalunk az EgoYoga, ami a kurzus közben és utána is folyamatosan vár. Közösség sokat tud segíteni alkalmazni a hallottakat, ne legyél tovább egyedül – fontos, hogy legyenek, akik értenek, egyedül senki nem boldogul jól!

A 40 napos online kurzus ára: 29 900 Ft

A "ISTENNŐTÁMASZTÓ" egy online kurzus, ami tehát azt jelenti, hogy egy internetes felületre belépve éred el az elemeit, bárhol és bármikor, a magad tempójában, a magad módján haladhatsz vele.

Így működik

 1. a fenti link az ÉNAKADÉMIA oldalra visz, a kurzus itt megvásárolható
 2. a vásárlás bankkártyával vagy utalással is lehetséges
 3. a vásárlási folyamat egyben regisztráció is e-learning rendszerünkbe
 4. az anyagot vásárlás után a Kurzusaim menüpont alatt éred bármikor el
 5. 24 óránként lez elérhető a következő lecke, de ennél lassabban is haladhatsz
 6. a feladatokon egyedül dolgozol, tetszőleges tempóban, az anyag bármeddig elérhető
 7. ha szeretnél a feldolgozáshoz segítséget, zárt közösségi oldalunk is vár, az EgoYoga
 8. a vásárlás után azonnal indulnak a feladatok, a tennivalókról külön e-mailt is kapsz

A kurzus által változni fogsz. Te. Tehát az életed is, tehát minden, ami jelenleg probléma. Bátorság! Semmi más nem kell hozzá... VAN tovább – VÁLASZTOD-e?!

Ezeket mondták, akik már elvégezték:

"Rávilágított arra, hogy nincs minden elveszve az életemben. Nem tettem semmi rosszat, csupán egy fordulóhoz ért az életem. Egy másik, egy következő életszakaszba kell lépnem. Meg kell találnom a lelkesedésem. Mernem kell továbblépni. Kapcsolódnom kell olyan emberekkel, akik segítséget adnak nekem, hogy visszanyerjem az erőmet, mert szükség van rá…"

Brigitta

"Leckéről leckére világosabban láttam, hogy dolgom van önmagammal. Alig vártam a következőt, hogy tovább tudjak lépni és fejlődni. Nagyon logikusan felépített tananyag, és a végére kibontakozott, hogy igenis merni kell bátornak lenni, kilépni a komfortzónánkból, megtalálni magunkban az erőt, mert csak így válhatunk igazán nővé, és a férfi méltó társává."

Gabi

"Tenyleg igaz, hogy fejben már sokszor megvan, hogy mi nem működik, hogy hogyan lenne jobb vagy hogy mit is szeretnénk. Az én szeretnékeimből ez a kurzus akaromot, és meg is kapomot varázsolt. Elképesztő, hogy ez mind bennem volt...

...jobban szeretem így magam"

Edit

"Húsz év házasság után már csak a magányt éreztem, és nem hittem, hogy ebből ki lehet törni, hogy változhat még valami, hogy találok új értelmet az életemnek.

Tudjátok mi az igazság? Felnőtt gyerekeim vannak, anya vagyok és ez gyönyörű. Mégis most érzem először, hogy NŐ vagyok!

Köszönöm!"

Katalin