Gimnaziu

Admitere în clasa a V-a, 19 iunie 2018

Stimaţi părinţi

Colegiul Naţional Mihai Eminescu organizează selecţie pentru clasa a V-a

pentru anul școlar 2018-2019


Elevii ciclului gimnazial obţin an de an rezultate deosebite în activitatea şcolară, la cursurile de excelenţă, în competiţiile la nivel judeţean, înterjudeţean, naţional şi internaţional, aceste performanţe pregătindu-i cu succes pentru viaţă. Experienţa şi exigenţa dascălilor, îmbinată cu creativitatea elevilor şi cu interesul familiilor pentru educaţia copiilor, fac posibile aceste lucruri.

Manifestăm preocupare şi exigenţă faţă de clasele de gimnaziu din şcoala noastră pentru că avem nevoie de elevi performanţi şi pentru că dorim să le stimulăm spiritul competitiv.

Noi vă garantăm o bună colaborare şi consiliere educaţională sprijinindu-i pe copii să se manifeste liber, curajos şi demn.

La noi veţi găsi competenţă, preocupare, înţelegere, rezultate.

Absolvenţii clasei a VIII-a de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu devin elevii noştri de liceu, pe parcursul liceului confirmând, prin rezultate de excepţie, aşteptările pe care le au dascălii lor, mulţi dintre ei fiind adevăraţi performeri în anumite domenii. Absolvenţii liceului nostru devin studenţi la cele mai bune universităţi din ţară şi din lume, obţin rezultate deosebite, regăsindu-i apoi, ca specialişti, în posturi cheie în ţară şi pe toate meridianele lumii.

Dacă dumneavoastră aveţi un copil bun, atunci la noi se va împlini.

Este bine pentru viitorul copilului dumneavoastră să-l încurajaţi şi să-l susţineţi în efortul lui pentru obţinerea unui loc în clasa a V-a (alcătuită din 30 de elevi) la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, asigurându-l că, alături de profesorii lui, dumneavoastră veţi fi partener activ în procesul devenirii sale. Viitorii elevi eminescieni trebuie să ştie că profesorii de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu sunt printre cei mai buni specialişti şi educatori din şcoala sătmăreană.

Pentru ca fiul sau fiica dumneavoastră să devină elev al colegiului nostru în clasa a V-a e necesar să depăşească cu succes un test cu itemi de: perspicacitate-logică, matematică și limba română.

Pentru ca fiul sau fiica dumneavoastră să participe la testare e necesar să-l înscrieți la secretariatul școlii noastre până la data de 18 iunie 2018, ora 15. Actul necesar pentru înscriere la testare este copia după certificatul de naştere al copilului dumneavoastră.

Testarea, cu durata de 60 de minute, se va desfăşura în data de 19 iunie 2018, de la ora 10, în colegiul nostru. În aceeaşi zi, la o oră stabilită de comisia de examinare, veţi afla rezultatul evaluării.

Nu se percep taxe.

Informaţii suplimentare obţineţi dacă sunaţi la numerele de telefon 0261-768855, 0361-401077 sau prin e-mail la adresa office@eminescusm.ro.

Vă aşteptăm cu drag!

Director, prof. Liviu Rotaru