Spies Ferie-ekspressen

Ferieekspressen

Sommerens store familieudflugt! En formiddag i dyreparken Marineland og en eftermiddag med afslapning eller vilde lege i vandlandet Western Waterpark. Entré til Marineland og Western Waterpark indgår. Udflugten kører juni-september.

Voksen, pris ca. 60 EUR

Børn, pris ca. 40 EUR

Turen bringer os til Marineland, som ligger mellem Palma og Palma Nova ved Costa d'En Blanes. Marineland er en smuk park, hvor hele familien kan opleve både spændende shows og lære mere om dyrene. Her findes både søløver og pingviner samt et stort akvarium med farvestrålende fisk, hajer og andre dyr, der lever i havet. I fuglehuset findes der papegøjer og andre farvestrålende fugle, og i det tropiske hus kan du se krokodiller, slanger og mange andre krybdyr. I parken findes der også et piratskib, hvor børnene kan gå ombord og siden tage rutsjebanen ned i poolen.

Derefter går turen til Western Waterpark, hvor hele familien kan slappe af og nyde solen og bade. Hvem vil ikke gerne plaske rundt i store bassiner og glide ned ad store rutsjebaner? Dette og meget mere kan du opleve i Western Waterpark, som ligger et lille stykke uden for Magaluf. Her er der forskellige størrelser vandrutsjebaner, små og store bassiner, aktiviteter for børn og grønne områder.

Bestil hjemmefra: Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke: Indgår ikke. Der er restauranter samt burger- og isbar i Western Waterworld.

Entré: Entré til Marineland og Western Waterpark indgår.

Tid: Heldagsudflugt, ca. kl. 8-17.30.

Udflugtsledelse: Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe: Badetøj, håndklæde og solcreme.


Dag 7 / Marineland / Western Water Park