Dag 6

Onsdag d. 30-07-2014.

Denne dag havde jeg ikke arrangeret noget; men vi brugte en del timer med at bade i middelhavet - altså på Puerto de Pollensa strand.

Senere ville jeg ud og gå en tur, Hans Otto gad ikke med, så han måtte jo hygge sig alene på hotellet med sin mobil telefon.

Under min gåtur, kom jeg tilfældigvis forbi "The Golden Lion", en restaurant som vi tidligere havde set på en anden gåtur; men der var vi gået lidt forkert, så vi vidste ikke rigtig hvor den lå i forhold til vores hotel. Denne gang lagde jeg naturligvis mærke til det, så jeg kunne finde den igen! Da vi så den første gang, kunne vi begge to godt tænke os at spise der, så det gjorde vi selvfølgelig, da det blev spisetid.

Nu er det jo sådan med forventninger, at dem skal man ikke sætte for højt, for så bliver man nemt skuffet.

Betjeningen på "The Golden Lion" virkede lidt som om kunderne var i vejen og optog al deres tid! Maden, da vi fik den, var da ok; men ikke noget, at skrive hjem om - vi ville begge to, hellere have spist på vores hotel, for der var både betjening og mad nemlig rigtig god!

På vej hjem, lige uden for "The Golden Lion", mødte os dette syn. Billedet kan desværre langt fra vise vores oplevelse, for det var virkeligt et flot syn med solstråler på toppen af bjerget i baggrunden, medens resten lå hen i skygge

Hans Otto havde også taget et flot billede af stranden, da vi gik hjem til hotellet igen, se bare her: