Dag 5

Tirsdag d. 29-07-2014.

Hjemmefra havde jeg siddet og kigget på internettet efter ting vi kunne foretage os, og havde bl.a. fundet Hidropark Alcudia, et vandland der lå rimeligt tæt på os, og så underholdende ud.

Om det så var held eller dygtighed, ved jeg ikke; men i hvert fald havde jeg også fundet et selskab på Mallorca, der hedder "no frills excursions". De arrangerer ture på Mallorca, og bl.a. også til Hidropark: VIP ticket Hidropark with return bus

Så det betød, at vi havde styr på både bustransport til og fra Hidropark, samt indgangsbilletten, og så oven i købet til 1 € mindre end indgangsbilletten ville ha' kostet, hvis vi var taget dertil på egen hånd 😉 Til gengæld skulle der så betales ved bestilling, altså inden vi var kommet til Mallorca 😉 Bussen var vel nok ca. 20 min. forsinket; men den kom da!

Denne dag var, som den eneste på vores rejse, overskyet fra morgen til ca. kl. 15:30 om eftermiddagen. Det betød, at der ikke var behov for solcreme den dag - der var en der blev klogere, og rød som en reje 😳 Heldigvis havde Hans Otto ingen problemer!

Indenfor i Hidropark. Herunder ses deres bølgebassin. Der var ikke bølger så ofte, kun 2 gange i løbet af de ca. 4 timer vi var der! Og bølgernes størrelse var en smule skuffende - ingen skumtoppe

"Spa Fish" så altså lidt spændende ud, syntes vi begge to; men der var lukket 😔

Her et kig ud over nogle liggestole og lidt af vandlandet. Alle steder var pænt og rent; men det var også det eneste man fik, uden at betale ekstra 😉 Leje af liggestol: 4 €. Leje af skab (med lås): Mener jeg kostede 8 €, til gengæld var der også en mand der holdte øje med skabene hele tiden, og meget beredvilligt kom og låste op og i hver gang vi skulle bruge, eller aflevere noget i "vores" skab.

Et kig ud over deres rutsjebaner, de var altså helt ok

Så var der gang i bølgebassinet - find Holger - nej, Hans Otto 😊

Det var bestemt heller ikke billigt at spise der; men lidt skal man jo ha', når man er så aktiv

"Spa Fish" havde åbnet! Det måtte vi altså bare prøve - det kilder lidt 😅

Hans Otto havde først fødderne i; men fik også lov til at stikke en hånd i - "Spise af hånden" - får en lidt anden betydning her 😱

Vi er herunder kommet udenfor og venter på bussen, der skal køre os hjem til Puerto de Pollensa.

Den aften spiste vi atter på hotellet. Jeg havde bedt om at få en lokal rødvin, og fik serveret den der ses nederst - og det var faktisk lidt sjovt, for Hans Otto kunne genkende etiketten fra en kæmpeflaske (3-4 m. høj), vi havde set udenfor ved J. L. Ferrer vingård på vores køretur.

Så vi havde altså set vinmarken, hvor denne vin kom fra!

PS.: Den smagte virkelig godt, jeg giver den 4,5 ud af 5 stjerner