Cicle de Petits

Institut Escola Públic Els Pinetons

En aquesta web trobareu: una part PÚBLICA. que tothom pot veure amb RECURSOS que anirem afegint i seleccionant, i una part privada amb PROPOSTES específiques, realitzades des del grup de referència com des de l'Escola Petita. A aquesta part privada només s'hi pot accedir amb l'usuari i la contrasenya que us hem facilitat.

AIRE

TERRA

Llista Spotify IEP Els Pinetons

Us deixem l'enllaç a la llista oficial de Spotify de l'Institut Escola Els Pinetons de Ripollet.

RECURSOS D'AQUESTA SETMANA

LA FLAUTA MÀGICA; Òpera al Petit Liceu

El Petit Liceu ens porta l'espectacle La Petita Flauta Màgica (2016/17), una reducció i adaptació al públic infantil de la cèlebre òpera La Flauta Màgica de Mozart, realitzada per Joan Font (Comediants). És un espectacle en català d'uns 60 minuts de duració que recull els moments més importants de La Flauta Màgica i que conserva intacte el nucli dramàtic de l'obra original.

L'ocellaire Papageno ens explica les aventures que viu amb el seu amic Tamino. Junts volen rescatar a la princesa Pamina, filla de la Reina de la Nit a qui el malvat Sarastro te presonera.

RECURSOS ANTERIORS

CURTMETRATGE "PRESTO"

Presto

Un mag es troba amb nombrosos problemes quan el conill del barret de copa, exigint la seva pastanaga, es rebel·la just en començar el seu espectacle. Un curt molt útil per ensenyar als infants la importància de compartir, no ser egoistes, resoldre els conflictes, ser humils …

FIREFLIES; Teatre d'ombres

Fireflies: l’equip creatiu que treballa en el gènere del teatre d’ombres des del 2010, actua en nombroses escenes locals, regionals i internacionals, participa en diversos festivals, concursos, cerimònies, premis i altres activitats.

El teatre d’ombres Fireflies també participa activament en projectes socialment significatius.

Desitgem que us agradi!

Per qui volgui saber-ne més:

http://firefliesshadow.com/en/

HERVE TULLET

L’artista i il·lustrador de contes ens convida aquest dissabte 30 de maig a les 17:30 a gaudir d’un TALLER DE FLORS en directe. Si un animeu, us deixem l’enllaç perquè pugueu accedir a l'esdeveniment online:

Desitgem que gaudiu molt d’aquest taller!


RECEPTA

Com la calor ja està aquí, comencen a venir de gust cosetes fresques. Per aquest motiu, hem volgut presentar-vos una recepta de gelats casolans. Podreu fer gelats de plàtan, maduixa i de pinya i coco.

Esperem que us agradin!

Bon profit!!


PEL·LÍCULA D'ANIMACIÓ

KIRIKÚ Y LAS BESTIAS SALVAJES.

L'avi de Kirikú explica als nens i nenes més petits com el seu nét ha de buscar el valor, l'astúcia, l'amor i la generositat que s'amaga a dins seu i que l'ajudaran a triomfar en la seva lluita contra el mal. Per aconseguir-ho Kirikú es converteix en terrisser, detectiu, jardiner, comerciant i fins i tot metge.

PICA- SO

Des de L'AUDITORI, ens portaran de la mà de Pablo Picasso, acostant-nos al flamenc, a les músiques de la Barcelona modernista, als ballets russos i fins i tot al cuplet i a la chanson francesa.


DANSES AFRICANES

Projecte Masaka kids Africana

Masaka Kids Afrikana és un projecte social, la missió del qual és oferir als nens orfes d’Uganda una llar familiar on puguin créixer física, mental i emocionalment.

La casa infantil de Masaka Kids Afrikana és una casa que es va iniciar el 2013 on hi viuen 15 nens, cadascun amb una història de vida única. Es tracta de donar una base que els ajudi a tenir èxit a la vida i un dia puguin tornar a la seva comunitat i iniciar una vida pròpia.

Un dels projectes que es desenvolupen és el PROJECTE DE DANSA on a través de la dansa i la cançó, es fomenta que els nens es conectin entre ells i el món i desenvolupin el seu propi potencial.

Us adjuntem l'enllaç al web, per si us interessa saber-ne més o bé veure més danses i cançons;

https://www.masakakidsafricana.com/

Dancing Serebu

Dancing Koti Ko

Rosalina Challenge

Dancing Tweyagale

CURTMETRATGE "MONSTERBOX"

CURTMETRATRE "MONSTERBOX"

EL VALOR DE L'AMISTAT

Un curtmetratge que mostra l'amistat que sorgeix entre un ancià i una nena amb uns amiguets tan entremaliats com ella. "Monsterbox" ens pot ser útil per ensenyar als infants el valor de l'amistat i com el treball en equip dóna els millors resultats.

LA GALLINA DELS OUS D'OR

Us agraden els diners? … Molt?

Els grangers d’aquesta història no perdien el temps pensant en els diners i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia va arribar una gallina a la seva granja i va pondre un ou d’or.

Us imagineu si us passa a vosaltres?

Aquí us deixem l'enllaç! : https://www.dropbox.com/s/llt5ykukupqzlqh/GALLINA_CATAL%C3%80.mp4?dl=0DANSES AFRICANES

RECULL DE CANÇONS AFRICANES AMB ANIMACIÓ

Les Comptines Africaines de maternelles són un recull de rondalles, cançons i danses africanes pensades pels més petits. Esperem que us agradi!

RECEPTES

Cuinem amb l'Unai.MP4

RECEPTA D’UN PASTÍS MOLT FÀCIL DE FER!

Cuinar un pastís pot ser molt divertit!

Animeu-vos, us llepareu els dit!


RECEPTA BATUT DE FRUITES

Aquí trobareu els passos a seguir per fer un exquisit batut de fruites. Escolliu les que més us agradin. Segur que estarà boníssim!