Cicle de JOVES

Institut Escola Públic Els Pinetons

Hola nois i noies,

Aquesta plataforma servirà per compartir diferent material audiovisual que hàgiu creat en les diferents propostes d'activitats i també servirà com a eina de treball en cas de confinament.

Hi trobareu diferents apartats:

  • Grups(*): un espai que enllaça amb el web propi de cadascun dels grups del Cicle de Joves. Si accediu al vostre grup, hi trobareu les produccions de caràcter audiovisual (podcasts, fotos, vídeos, etc.) que hàgiu realitzat en les propostes de l'institut.

  • Comunitat de Joves(*): Dins d'aquesta pestanya hi trobareu les produccions o els recursos que els propis joves hàgiu proposat (nous enllaços, recomanacions de llibres, webs interessants, etc). Si vols que compartim algun recurs o idea amb els teus companys/es, envia-la al teu tutor/a! En aquesta secció també hi trobaràs les adreces electròniques del professorat del Cicle de Joves.

  • Recursos: En aquest apartat hi trobareu pàgines web i recursos que creiem que són interessants, on podreu descobrir coses noves o experimentar amb l'ordinador.

  • IEP Els Pinetons: enllaç a la web de l'Institut Escola.


* Per entrar a les pestanyes de "Grups" i "Comunitat de Joves" caldrà que us identifiqueu amb el vostre correu electrònic personal de cada jove, i serà un espai d'accés exclusiu per la Comunitat de Joves.


Professorat del Cicle de Joves