NBA 2K12 spillet på PlayStation 3

Post date: Jan 4, 2012 6:54:24 PM

Kære basketballven

Der er åbnet en ny dansk NBA hjemmeside http://www.dansknbaliga.dk/, med fokus på NBA 2K12 spillet på PlayStation 3, og vi håber I vil hjælpe til med at udbrede kendskabet til siden.

Hjemmesiden vil fungere ved at spillerne kan dele deres erfaringer, tips og tricks med andre danske spillere. Vores overordnede mål er at arbejde for at skabe rum og plads til at danske børn og unge kan opleve glæde ved og omkring basketball.

Vi har en hovedturnering som fungerer med op- og nedrykning imellem divisionerne fra sæson til sæson, som man kender det fra virkelighedens basketball. Der vil med jævne mellemrum blive afholdt en-dags-turneringer. Vi vil også løbende arrangerer forskellige gratis turneringer.

Alt sammen foregår via hjemmesiden, og det er selvfølgelig gratis at deltage i, da det er en uafhængig og non-profit hjemmeside.

Vi håber på at du/I vil hjælpe til med at sprede kendskabet til vores nye hjemmeside ved at lægge en mindre beskrivelse af den op på jeres hjemmeside, så jeres medlemmer også får muligheden for at være med.

Har I spørgsmål eller andet er I mere end velkommen til at kontakte os.

På forhånd, tak for din/jeres hjælp.

--

Med venlig hilsen,

Dansk NBA Liga