Opleiding

Opleiding tot Effortless Coach

Effortless coaches zijn zelfstandige coaches die hun ervaringen en expertise delen. Ze passen de beste moderne methoden toe, zijn zeer effectief en weten rechtstreeks de juiste klanten aan te trekken. Ze zien de grote behoefte aan coaching om hen heen. Samen staan ze sterk in de markt. Zowel hun zakelijke als hun inhoudelijke werkwijze wordt gekenmerkt door de moeiteloosheid die bij een natuurlijke flow hoort.

Het Effortless Coaching Expertisecentrum biedt aan ondernemende mensen met de juiste achtergrond en instelling voor dit vak de gelegenheid om in drie maanden tijd als Effortless Coach van start te gaan.

Na een compacte professionele opleiding in 'Effortless Coaching', de meest krachtige en volledige moderne coaching aanpak, bent u toegerust om gecertificeerd zowel zakelijke klanten als particulieren te coachen.

Jouw achtergrond

 • Heb je mensen begeleid in zorg of onderwijs, of wil je na een carrière als manager je kennis en ervaring aanwenden om anderen te helpen in hun persoonlijke groei?
 • Ben je coach, en verlang je naar collega's, een ruim aanbod aan eigen klanten en een krachtige vernieuwende aanpak?
 • Ben je therapeut of psycholoog en wil je jouw dienstverlening verbreden en nieuwe cliënten bereiken, juist ook buiten het domein van de zorgverzekeraar?
 • Sta je op een kruispunt in je ontwikkeling, verlang je voor jezelf naar meer moeiteloosheid in je persoonlijke en professionele leven?

Dan is Effortless coaching de manier om dat waar te maken en voor je eigen inkomen te zorgen, los van een werkgever.

Holistische werkwijze

 • Als Effortless Coach ben je gericht op het eindresultaat van de klant en niet beperkt tot één specifieke techniek. Effortless Coaching maakt gebruik van de nieuwste inzichten uit neurofysiologie en het quantum fysische wereldbeeld.
 • Integreert de beginselen onder het werk van Bruce Lipton, Candace Pert, Tom Campbell, Deepak Chopra, Eckhart Tolle, Brandon Bays, Byron Katie in één holistische aanpak.
 • De opleiding biedt zowel de inhoudelijke als de zakelijke ondergrond voor het succesvol uitoefenen van jouw rol als coach.

Open en vrije samenwerking

 • Je bent na opleiding géén afdracht over je inkomsten verschuldigd.
 • Je investeert uitsluitend in de opleiding, waarbij je het fascinerende proces van jouw eigen overgang naar moeiteloos leven en werken zelf ervaart, en leert hoe je anderen kunt helpen hun diep gewortelde obstakels te overwinnen en de principes van moeiteloos leven toe te passen, met blijvend resultaat.
 • Je leert hoe je als Effortless Coach moeiteloos volgeboekt raakt met de juiste klanten, juist in deze tijd waarin traditionele middelen niet goed meer werken.
 • Jouw cliënten bestaan uit particulieren, zelfstandigen en werknemers, je bepaalt je eigen specialisatie overeenkomstig jouw omstandigheden, expertise en affiniteit.
 • Na opleiding en certificering maak je deel uit van ons professionele netwerk en heb je blijvend toegang tot inhoudelijke en zakelijke ondersteuning vanuit het Expertisecentrum Effortless Coaching, dat zorg draagt voor Kwaliteit, Promotie, Arbitrage en Permanente Educatie.

Kosten Opleiding

De kosten voor de opleiding bedragen € 3495,-- exclusief BTW.

Er zijn geen verplichtingen en je certificering blijft geldig voor onbeperkte duur. Effortless coaches zijn professionals die samenwerken in totale vrijheid en liefde voor hun vak en de mensen die ze helpen.

Begeleiders

Ervaring van andere deelnemers

Klik op de foto voor meer informatie

ROOSTER 2020 België

de opleidingsdagen zijn voornamelijk op maandagen, 15 lesdagen in 3 maanden doorlooptijd.

___________________________________________

Effortless Coach Opleiding ECO2009B (september-november 2020)

dagen:

 • 7, 8, 14, 21, 28 september
 • 5, 12, 19, 26 oktober
 • 9, 10, 11, 16, 23, 30 november

___________________________________________

Deelname criteria

HBO+/Academisch werk- en denkniveau. Bij voorkeur werkervaring in mensgerichte functies als trainer, coach, counselor, mediator, psycholoog, hrm adviseur, manager of leidinggevende.

Je bezit een ondernemersgeest en bovenal de wil om mensen te helpen bij hun persoonlijke groei. En je verlangt ernaar om actief bezig te zijn en een (full time of part time) volgeboekte coaching praktijk te hebben.

Doorlooptijd en studiebelasting

De opleiding kent een unieke studie- en leerformule, in een groep van 6 tot 15 deelnemers werken we gedurende 3 maanden, een totaal van 15 cursusdagen. Daarnaast besteed je gemiddeld één dagdeel per week aan studie, leesmateriaal en oefeningen.

Aanmelding

Laat je gegevens achter via de button 'Aanmelden Gesprek' bovenin deze kolom. Anton zal dan contact met je opnemen voor een oriënterend gesprek. Als het van beide zijden goed voelt word je door hem uitgenodigd tot deelname.

Of stuur een email naar info@effortlesscoaching.be met je contactgegevens en een korte motivatie of een vraag.

Opleiding Info Brochure België

Doel, toelating, locatie, dagen, kosten, modules, literatuurlijst, studiebelasting etc.

Effortless Coach Opleiding Info BE.pdf

Locatie

Lier, CC Colibrant – Bibliotheek De Fé Deensestraat 6-7