Effortless Coaching

Moeiteloos Leven en Werken

Moeiteloos leven en werken is je eigen ruimte als vanzelfsprekend innemen, je inkomen verdienen met waar je goed in bent en wat je graag doet, direct verbinding maken met anderen, vrij geven en ontvangen, intuïtief aanvoelen wat de juiste keuzes zijn, vrijuit kunnen spreken en bewegen op belangrijke momenten, ontspannen goede resultaten halen op school, diep en vredig kunnen slapen, vervuld zijn in elke situatie . . .

Als dat is wat je wilt, begeleidt de Effortless Coach je op jouw weg erheen, wat ook je vertrekpunt is!

Zoek je een Effortless Coach bij jou in de buurt?

Zoom in op de landkaart en je vindt de contactgegevens van de dichtstbijzijnde gecertificeerde Effortless Coach. Klik de balk hieronder.

Zou Effortless Coaching jou iets opleveren?

Als deze drie dingen voor jou opgaan:

 • Je wilt iets wezenlijks veranderen in je leven

 • Je bent er zelf tot nu toe nog niet in geslaagd

 • Het moet nu toch echt eens gebeuren

Dan is Effortless Coaching wat je zoekt. Klik de balk hieronder voor meer.

Wil je zelf coach worden? Een coach met cliënten en collega's en toch zelfstandig en vrij?

Het beste professionele coachingsmodel als uitgangspunt, aangevuld met revolutionaire inzichten en instrumenten die voortkomen uit de nieuwe wetenschappen, klaar voor een groeiende nieuwe markt die op zoek is naar begeleiding, uitgerust met de meest natuurlijke manier om deze cliënten aan te trekken. Dat is ons permanente opleidings- en supportprogramma , de Effortless Coach Opleiding, klik hieronder voor meer

Gebouwd op de Nieuwe Wetenschappen

Effortless Coaching is als programma geïntroduceerd in de zomer van 2012 als antwoord op de snelle ontwikkelingen in de nieuwe menswetenschappen waardoor er veel krachtiger benaderingen mogelijk zijn dan voorheen en waarbij een heel nieuwe markt ontstaat die ook heel anders moet worden benaderd. Ze blijft zich sindsdien constant mee ontwikkelen. Kijk hieronder op 'De Basis' voor een kennismaking met de Pilaren van Effortless Coaching.

Hoe bevalt de Effortless Coach Opleiding de deelnemers in praktijk? Wat maken ze mee? Welk effect heeft het op ze? Bezoek onze pagina met recente persoonlijke ervaringen van Effortless Coaches

Effortless Coaching nu ook in België!

Effortless Coaching is een nieuwe krachtige manier van coachen met de meest effectieve interventies ooit en een heel nieuwe marktbenadering waarmee de Effortless Coach moeiteloos clienten aantrekt. De Effortless Coach is een zelfstandig professional die zijn of haar eigen inkomen verwerft middels de coachpraktijk. Om als Effortless Coach te kunnen werken worden ervaren professionals van diverse achtergronden in drie maanden tijd opgeleid om zich onze werkwijze eigen te maken.

Dat kon tot voor kort alleen in Nederland, maar nu zijn we sinds najaar 2018 ook in België, in Lier bij Antwerpen.

De opzet voor België is identiek aan die in Nederland, alleen staan we hier aan het begin van ons netwerk.

De opleiding Efforless Coaching is in België geregistreerde dienstverlener in het kader van de KMO-portefeuille, registratienummer DV.O232838. Dat is goed nieuws voor zelfstandigen en medewerkers van een KMO. Dankzij deze registratie kunt u een aanvraag KMO-portefeuille doen bij de Vlaamse Overheid, waardoor tot 40% van de opleidingskosten door de overheid kunnen worden vergoed.

registratienr 190823-VP-048

Aan de Effortless Coach Opleiding zijn 102 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Meer informatie treft u aan op: www.NOBCO.nl

NOBCO is de Nederlandse uitvoeringsorganisatie van de EMCC en heeft derhalve een Europese erkenning.

EMCC is een in België gevestigde Internationale Vereniging Zonder Winstoogmerk (IVZW). De IVZW EMCC kent ‘werkende leden’ en ‘individuele leden’. Werkende leden van EMCC zijn de 27 landenorganisaties; ‘individuele leden zijn de leden of aangeslotenen bij de landenorganisaties, aangevuld met de individuele leden uit landen waar (nog) geen landenorganisatie bestaat.

EMCC bevordert in ruim 20 landen in Europa een 'good coaching practice', een hoge standaard die door opdrachtgevers en gebruikers van coaches verwacht mag worden. EMCC bevordert hiermee de kwaliteit, ontwikkeling en professionalisering van coaching & mentoring.

Leden van de individuele uitvoeringsorganisaties kunnen een EIA- keurmerk aanvragen. Aanvraag is eigen initiatief en kent bij positieve beoordeling een erkenning toe van zelfstandig coach.

Word zelf Effortless Coach

 • Een compacte opleiding op HBO+/WO niveau met 3 maanden doorlooptijd, 15 cursusdagen en afrondend examen

 • Gebaseerd op de nieuwe menswetenschappen, niet zweverig, wel krachtig en vernieuwend

 • Integreert de beginselen onder het werk van Bruce Lipton, Candace Pert, Tom Campbell, Deepak Chopra, Eckhart Tolle, Brandon Bays, Byron Katie in één holistische aanpak

 • Je doorloopt je eigen proces “van overleven naar moeiteloos leven”

 • NOBCO geregistreerd onder nummer 190823-VP-048, met 102 PE-Vignet uren

 • Geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO

 • Je leert hoe je moeiteloos de juiste cliënten aantrekt

 • je bent verbonden met het expertisecentrum Effortless Coaching

 • je hebt collegiale samenwerking met je mede Effortless Coaches met vrije uitwisseling van kennis en ervaring.

 • Geen afdracht van inkomsten of contributies, je investeert alleen in de opleiding en de return on investment kan heel snel zijn.

ROOSTER 2021 België

de opleidingsdagen zijn voornamelijk op maandagen, 15 lesdagen in 3 maanden doorlooptijd.

Effortless Coach Opleiding ECO2103B (mrt-mei 2021)

dagen:

 • 1, 2, 8, 15, 22, 29 maart

 • 6, 19, 26 april

 • 10, 11, 12, 17, 24, 31 mei

ECO2103B is open voor boeking

Effortless Coach Opleiding ECO2109B (sep - dec 2021)

dagen:

 • september: 13, 14, 20, 27

 • oktober: 6, 13, 27

 • november: 3, 10, 16, 17, 18, 24

 • december: 1, 8

ECO2109B is open voor boeking

Vind ons ook op: