Begeleiders

Anton Binnenmars

Anton Binnenmars is docent en begeleider Effortless Coaching in België

Hij is daarnaast werkzaam als zelfstandig ondernemer, consultant en coach. Daarvoor was hij lange tijd werkzaam als directeur van onder andere de KNVB, de WOS en de KNHS. Zijn achtergrond is master in Managing Human Resource. In al zijn werkzaamheden stond en staat coachen en begeleiden van mensen centraal. De mensen maken het verschil. Het inzetten van de essentiële kwaliteiten maakt het mogelijk om met minder energie meer te bereiken. Samen beter.

Samen met Pascal Vos verzorgt Anton de lesdagen van de opleiding in België. Hij coacht en begeleidt de deelnemers gedurende de training. Bij toetreding voert hij kennismakingsgesprekken met (potentiële) deelnemers. Ze worden hierbij ondersteund door Gerard Meerstadt, grondlegger van Effortless Coaching.

"Meedoen en erbij horen zijn voor mij de belangrijke pijlers in het leven. Samen is zoveel leuker. In mijn werk heb ik altijd een ‘graal’ in mijn hoofd, wat staat voor: geef respons, aandacht, attentiewaarde en liefde. Het is genieten om samen te werken met mensen die het beste in zichzelf naar boven halen en groei in het leven nastreven. Als ik daar een steentje aan kan bijdragen, kan mijn dag niet meer stuk.

Ik heb de opleiding Effortless Coaching met veel plezier gedaan. Mijn vaardigheden en inzichten werden als mens en coach voortdurend beproefd en verrijkt. De verbinding met mijn fysiek en mijn gevoel kwamen bewust en onbewust steeds meer tot stand. Deze ervaring met de ‘body en mind connectie’, het intuïtieve en het onderbewuste, zijn in mijn dagelijkse leven van onschatbare waarde. Met beide benen op de grond ervaar ik mijn ‘in bescheidenheid en in connectie met’ als krachtige grondleggers om er voor de ander te zijn."

Pascal Vos

Pascal Vos is docent en begeleider Effortless Coaching in België

Daarnaast werkt ze als psycholoog en equine assisted coach (paardencoach) met individuen en groepen om inzicht in hun patronen te krijgen en van daaruit in beweging te komen naar blijvende verandering in hun leven of team. De Effortless Coach Opleiding maakte haar nog krachtiger in het werken op intuïtie en het scheppen van een sfeer van vertrouwen en verbinding.

Als docent en groepscoach in België verzorgt zij samen met Anton Binnenmars de Effortless Coach Opleiding in België. Samen verzorgen ze de lesdagen, voeren kennismakingsgesprekken met de deelnemers en begeleiden hen in hun persoonlijke transformatie proces. Hierbij worden zij ondersteund door Gerard Meerstadt, grondlegger van Effortless Coaching.

"Vanuit mijn interesse in hoe mensen in elkaar zitten en de samenhang tussen ratio en gevoel ben ik psychologie gaan studeren. Tijdens deze studie ontdekte ik dat mijn interesse vooral ligt in de gezonde ontwikkeling van ieder mens als unieke persoon en wie iedere mens in zijn kern echt is. Mijn persoonlijke zoektocht behelst hoe ik zelf nog meer kan leven vanuit mijn kern zodat het leven moeitelozer wordt en ik meer in het moment kan genieten.

De range aan coach-opleidingen die ik heb gevolgd brachten mij steeds een stapje verder in dit proces. De Effortless Coach Opleiding heeft me grote stappen vooruit gebracht. De praktische maar zeer diepgaande technieken hebben mij zowel als persoon alsook als coach zoveel rijker gemaakt. Hierin kwam alle kennis en ervaring die ik opgedaan had op het gebied van coachen samen in een ijzersterk systeem. Het bleek zelfs perfect te integreren met het coachen met paarden.

Mijn missie is in mensen te helpen om terug te komen in hun eigen kracht en met nieuwe energie en inspiratie hun weg moeitelozer te vervolgen. Ik ben heel dankbaar dat ik als coach en docent de deelnemers mag inspireren en begeleiden op een stukje van hun pad op weg naar Effortless Coach.