Pilveä ja palvelimia

Palvelintilaa sovelluksille ja datalle

Eduix on alusta alkaen tarjonnut asiakkailleen asiakas- ja sovelluskohtaisesti räätälöityä palvelintilaa. Emme tarjoa bulkkia, vaan tarkalleen käyttötarkoitukseen sovitettua palvelintilaa ja laskentakapasiteettia. Et koskaan maksa ylimääräistä etkä turhasta. Ajamme palvelimissa ja virtuaalipalvelimissa useimmiten Linuxia; Ubuntu tai CentOS. Jos et halua tietää mitään konepellin alla olevista asioista, niin se on ihan ok. Mielellämme toki kerromme kaikesta kaiken ja perustelemme ratkaisuehdotuksemme.

Kun tarvitaan teratavukaupalla varmistettua levytilaa harvoin käytetyille tiedostoille pitkällä aikajänteellä, ratkaisu on virtapihi laite 10Tt SATA-levyillä, halutulla RAID-tasolla. Jos tarve on ultranopeaa levyä ja nopeaa prosessoria, tarjoamme M.2 -liitäntäistä SSD-kapasiteettia yhdistettynä kustannustehokkaaseen +4Ghz prosessoriin.

Ajelemme tietenkin myös Dockerilla, Kuberneteksella tai ilman, vuosien kokemuksella. Jos palvelu vaatii globaalia hajauttamista, hoidamme konttien orkestroinnin ajantasaisilla teknologioilla. Meillä on pitkä ja laaja käytännön kokemus IP-palomuurauksesta, reitityksestä, kuormanjakotekniikoista ja monikerroksisista teknisistä suojauksista. Kokonaisarkkitehtuuri, järjestelmäarkkitehtuuri ja sovellusarkkitehtuuri toimivat saumattomasti yhteen.

Otamme tietoturvan vakavasti ja valitsemme sovelluskohteen ja asiasisällön mukaisesti eritasoiset suojaratkaisut, kustannustehokkuus ja käytettävyys huomioiden.