Eduix tässä ja nyt

Digitalisaation veteraani ja edelläkävijä

Elettiin sitä ennenkin ja muutakin on kierretty kuin tahkoa. Menneisyyden tapahtumista ei voi toki vetää suoria johtopäätöksiä tulevaisuuden menestyksiin tai menetyksiin.

Eduix toteutti ensimmäisen verkkokirjakaupan vuonna 1997 ja yleiskäyttöisen web-lomaketyökalun 1999. 1990-luvulla toteutttiin elektronisia palveluja, 2000-luvulla sähköisiä palveluja, ja 2010-luvulla siirryttiin tekemään digitaalisia palveluja. Toteutusteknologoissa löytyy toki eroja vuosikymmenten välillä, mutta perusperiaatteet ovat samat.

Ennen tehtiin käyttöliittymä- ja ohjelmistosuunnittelua, nykyään asiaa esitetään mieluusti palvelumuotoiluna. Useimmat verkkopalvelut ennen ja nyt on toteutettu samoilla periaatteilla: vastaamaan mahdollisimman kattavasti käyttäjien tarpeisiin ja palvelemaan palvelun tarjoajan toiminnallisia tai liiketoiminnallisia tavoitteita.

Eduix on vuonna 1996 perustettu ohjelmistoyritys. Teemme ohjelmistoprojekteja, alan koulutuksia ja konsultointia. Merkittävä osa asiakkaistamme toimii koulutussektorilla Suomessa ja muissa pohjoismaissa. Eduix on Peppi-ohjelmiston päätoteuttaja ja vastaamme monien korkeakoulujen ja yliopistojen Peppi-asennusten ylläpidosta. E-lomake kaikille, Collecte museoille, Atlassianin tuotteet ohjelmistoyrityksille ja vähän muillekin.

Tekijät

Rami Heinisuo

Olen Eduixin yrittäjäosakas ja toimitusjohtaja. Vastaan viime kädessä vähän kaikesta, mutta merkittävästi paremmin sähköposteihin ja tekstiviesteihin kuin puhelinsoittoihin. Olen ollut monessa mukana vuosien varrella - kouluttanut, ohjelmoinut, johtanut, opastanut, tukenut, auttanut, joskus nuhdellutkin. Virheitäkin on tullut tehtyä, kirjoja kirjoiteltua ja luottamusta herätettyä ja ansaittua.

rami.heinisuo@eduix.fi / +358 400 980 008

Markus Varvio

Olen Eduixin osakas ja varatoimitusjohtaja. Vastaan mm. asiakkuuksista ja sopimuksista. Suurin osa tarjouspyynnöistä kulkee pöytäni kautta ja olen kiinnostunut projektien suorituskyvystä, työmääräpidosta sekä taloudesta.

markus.varvio@eduix.fi / +358 50 533 3303

Juhani Gurney

Olen Eduixin osakas ja vanhempi neuvonantaja teknisissä asioissa.

juhani.gurney@eduix.fi / +358 40 762 4785

Päälliköiden, neuvonantajien ja asiantuntijoiden joukkomme omaa kokemusta ja näkemystä, jota myös muille aktiivisesti jaetaan, joskus yllättäen ja pyytämättäkin: Hannu, Ilkka, Leena, Jani, Juho, Jarkko, Jouni, Linda, Marko, Janne, Heidi, Helka, Salla, Klaus, Taru, Mirkka, Kristoffer, Päivi, Juha, Toni, Verneri, Joonas, Dmitri, Pauli, Sari, Riikka, Pekka.

Meihin saat yhteyden soittamalla vaihteeseen, lähettämällä Ramille tai Markukselle sähköpostia tai käyttäen yhteydenottolomakettamme. Asiakastuki toimii hello.eduix.fi-palvelun kautta, jonne asiakkaiden nimetyillä käyttäjillä on pääsy.