El Panda Vermell

Que es un Panda vermell?

Què fa el panda vermell?

Un panda vermell és molt juganer i tímid.

Però també és un animal que et pot fer mal amb les seves ungles.

Ja que la majoria de gent pensa que aquest animal el pots tindrà de mascota, ja que necessita el seu hàbitat, aliment, etc .

Què és un panda vermell?

Un panda vermell és un animal que és de la família dels osos, que és un mamífer i és un animal que està en perill d'extinció.

Un panda vermell es passa en la major part en els arbres de la selva asiàtica (Indià)

És un animal àgil difícil d'atrapar, a més a més aquest animal és un dels més preferits de la gent.

Què menja el panda vermell?

El panda vermell s'alimenta sobretot de llavors, insectes, ous, animals petits, arrels etc.. Aquest és el menjar que hi pot trobar.

Quin és el seu aliment preferit?

El seu aliment preferit és el bambú, un tipus de planta que solament pot digerir-ne el panda vermell, el panda gegant. Ja que té un líquid tòxic que ell pot digerir.


On viu el panda vermell?

El panda vermell com hem dit abans viu a les selves asiàticas concretament a l'India sobretot per el sud de l'Índia.

Pot viure un panda vermell a L'Índia?

A les selves de l'Índia és el lloc ideal per ell, en aquelles selves hi ha arbres per escalar i refugiar-se, tot l'aliment que li agrada i fa el clima ideal i això vol dir que no fa calor ni fred.

Què li agrada fer al panda vermell?

Com també hem dit abans els pandes vermells són juganers i molts zoos li posen joguines com rascadors i altres coses etc.. Però també els agrada jugar entre ells mateixos, amb altres, amb gent, i amb la neu!

Les seves extremitats superiors...

Els pandes vermells tenen les extremitats inferiors són curtes però fortes, i amb les seves extremitats superiors poden jugar, aranyar-se, defensar-se i sobretot escalar els arbres.


Les seves extremitats ind¡feriors i la seva cua..

Les seves extremitats inferiors els ajuden a desplaçar-se i caminar pels arbres millor i la seva cua serveix però les seves cries que així saben quina és la seva mare.


Els seus bigotis...

Els seus bigotis com els dels gats serveixen per quan es fa de nit serveix per saber que estan davant seu.

Els seus tres sentits inportants

Els seus tres sentits com: l'oïda, l'olfacte i la vista els serveixen a la seva vida en la selva com poder mira tot en el seu voltant, també escolta si algú s'acosta i olorar tot etc..

Els pandes vermells i la seva relació amb el humans.

La seva relació amb l’ésser humà és una mica estrany, ja que els pandes vermells estan en perill d’extinció gràcies als humans.

Hi ha molts pocs al món, a les selves d'Ásia.

La seva cultura

Els monjos de L’Índia, Xina, Japó i altres països de l’Índia consideren que el panda vermell és un animal que no es pot mata, si algú el mata està destinat a morir.