MUSAKISA AJANKOHTAISTA   4

Päätöskonsertti oli keskiviikkona 8.5 Tampereen uudella Tavara-asemalla  klo 12.30-14. Katso tallenne konsertista. 


__________________________

Ehdokkaat ja äänestys (Äänestys on päättynyt. Ääniä annettiin 1013.) 

Äänetys on päättynyt. Ääniä annettiin 1013. Kiitos niistä. Tulokset julkaistaan konsertissa. Yleisöäänet vaikuttavat lopputulokseen tasaväkisesti yhdessä tuomariäänien kanssa.  

Perusopetus

Ehdokas 3 - voittaja

Egocentric - Mio

Ehdokas 5 - sija 2

Time Flies - T3TU

Ehdokas 1

Hiljainen Kylmä Kansa - Pihla

Ehdokas 2 

Tsing Tsing - Aatos ja Leo

Ehdokas 4

Sanatkin voi sattuu - Tähtijengi

Lukiot

Ehdokas 6 - voittaja

Tuulen teillä - bändi Halot

Ehdokas 9 - sija 2

Isoveljelle - Bändi Toukokuu

Ehdokas 7

Pakoreitti - bändi Katupartio

Ehdokas 8

Kuolleiden Yö - esiintyjä Suvisuo

Ehdokas 10

Frayed Grove - Roadkill

__________________________


Kolmatta kertaa järjestettävä Musakisa luovuttaa lavan nuorille biisintekijöille. Tampereen ja ympäristökuntien peruskoulujen oppilaat ja lukioiden opiskelijat osallistuvat kilpaan itse säveltämillään ja sanoittamillaan kappaleilla. Kilpailuun voi osallistua myös intrumentaalikappaleella. Raati valitsee suosikkinsa loppukilpailuun, jossa kappaleista äänitetään studioversiot. Musakisa huipentuu elävän yleisön edessä päätöskonsertissa 8.5. 2024 Tampereen uudella Tavara-asemalla. Konsertti lähetetään suorana koulujen koulukanavalla


Kilpailuun sopii mikä tahansa tamperelaisen peruskoulun oppilaan tai lukion opiskelijan tai ryhmän kokonaan itse säveltämä ja sanoittama kappale. Valmiiseen runoon tehtyjä sävellyksiä tai sävellykseen tehtyä tekstiä ei huolita mukaan. Kilpailuun voi osallistua myös intrumentaalikappaleella.


Peruskoululaiset ja lukiolaiset kilpailevat omissa sarjoissaan. Voittajat valitaan yleisöäänestyksen ja raadin arvioiden perusteella.


Demojen tekninen toteutus yritetään järjestäjän puolesta pitää niin vapaamuotoisena kuin mahdollista. Joku laulaa yksin puhelimelle, toinen äänittää koko bändin huolellisesti kotistudiossaan. Raatimme ei kuitenkaan lankea studioteknologiseen kimallukseen, vaan arvioi biisit sellaisina kuin ne ovat. Tärkeintä on, että biisistä saa selvän. Kappale kannattaa tietenkin harjoitella mahdollisimman hyvin ennen äänitystä!__________________________

Päätöskonsertin sijainti kartalla

__________________________Julisteen suunnitellut: Pyry Urhonen

__________________________