Skol-IF

Skol-IF

Vi välkomnar alla elever i klasserna 4, 5 och 6:an på Bredsands skola att bli medlemmar i vår skolas egen idrottsförening.

I januari 2018 fick Bredsands skol-IF 150 000 kr i utvecklingsbidrag från Sundsvalls kommun vilket vi blev så glada för! Vi kunde då anställa två fritidsledare i vårt skol-IF. Ledarna vi anställt är Tess Elias och Josef Haji. Bidraget från kommunen ska även användas till ett samarbete med Njurunda simsällskap där våra medlemmar kommer att få simträna på eftermiddagarna. Nu i höst är det femmor och sexor erbjuds simträningar i badhuset i Njurundahallen.

Vi planerar nu många roliga aktiviteter under terminen för våra medlemmar.

Ann Danielsson, Tess och Josef tillsammans med vår nya elevstyrelse leder verksamheten på skol-IF.

Eleverna ska byta om till idrottskläder och ha idrottsskor på skol-IF. Duscha kan de välja att göra hemma. Det är bra om eleverna har med en frukt att äta innan skol-IF börjar så att de orkar idrotta.

Har du förslag på fler aktiviteter för vårt skol-IF prata med:

Bredsands skol-IF styrelse 2018/2019 som är: Elever i klass 6: Nadira, Felicia, Aida, Shewita, Albin A, Erik, Albion samt lärarna Ann, Anette och Camilla.

Vad kostar det?

50 kr/läsår för aktiviteter, DM och vår egen Skol-IF-tröja. Tröjorna får ni i november.

Pengarna går till våra aktiviteter, anmälningsavgifter, material m.m.

OBS! Nytt för i år är att vi behöver förälders underskrift samt alla medlemmars hela personnummer för att de ska kunna registreras och försäkras i Bredsands skol-IF.