Koivuhaan koulu

Koivuhaan koulu esittäytyy

Koivuhaan koulu on Paraisten kaupungin suomenkielinen koulu, jossa on vuosiluokat 0-6. Tänä lukuvuonna esiopetus toimii Merituulen kiinteistössä. Koulumme sijaitsee Koivuhaan luonnonläheisessä kaupunginosassa puiston ja urheilukentän välittömässä läheisyydessä. Koivuhaan koulun oppilasmäärä on noin 310 ja opetusryhmiä on 20.

Olemme koulussamme pyrkineet eriyttämään opetusta siten, että mahdollisimman moni oppilas saisi tarpeensa mukaista opetusta. Siksi koulussa toimii perusopetusryhmien tukena neljä erityisopettajaa. Rinnakkaisluokat muodostavat luokkakohtaisia tiimejä, jotka yhteistyössä suunnittelevat ja toteuttavat opetustyötä samanaikaisopettajien ja erityisopettajien tukemana. Opetushenkilökuntaa, opettajia ja koulunkäyntiohjaajia on yhteensä 37. Koulussa toimii myös aamu- ja iltapäiväkerho, jossa vastaavina ohjaajina ovat koulumme ohjaajat.

Toiminta-ajatuksenamme on opettaa ja kasvattaa oppilaita yhdessä kotien kanssa sosiaalisesti yhteistyökykyisiksi ja ympäristönsä huomioiviksi nuoriksi, joilla on oppimisen perustaidot ja terve itsetunto sekä halu elinikäiseen oppimiseen.

Koulumme toimintaa tukee Koivuhaan koti- ja kouluyhdistys, joka tekee arvokasta työtä oppilaittemme parhaaksi. Tämä yhteistyö mahdollistaa erilaisten retkien, tapahtumien ja leirikoulujen järjestämisen.

Koivuhaan koulu toivottaa

Hyvää ja rauhallista joulua!