JUST NU:

2019-09-04

Sista examinationsdatum för komplettering till högskola/universitet VT 2020

Antagning.se har satt måndag den 2 december som sista datum att komplettera betyg till högskoleansökan vårterminen 2020.

För dig som studerar i Uppsala gäller följande:

Sista datum för muntlig examination, för de elever som planerar att komplettera med sina betyg till sin högskoleansökan, är satt till fredag den 8 november.

OBS! Till detta datum ska samtliga av kursens obligatoriska moment vara genomförda t ex uppdrag, nationellt prov, APL och muntlig examination.

Om du läser en kurs med nationella prov så måste detta skrivas senast två veckor innan din muntliga examination. Att du ska komplettera till högskolan är inte skäl för dispens från NP och risken är att du inte kommer att kunna få ditt betyg i tid om NP-resultat saknas när betyg ska sättas. Var noga med att kolla upp skrivtillfällen eller kontakta vår personal på plats.

2019-08-23

Öppet hus Yrkesutbildningar

Hermods Yrkesutbildningar i Uppsala bjuder in till Öppet hus

När: 28:e augusti kl. 13:00-14:30

Var: Bangårdsgatan 4, 4 tr. Sal: 0402

Är du intresserad av att läsa ett yrkesprogram? Vi har 16 yrkesutbildningar inom Handel & Administration och Hotell & Turism att välja mellan.

Kom och lyssna när vi informerar om våra yrkesutbildningar!


2019-06-10

Ny Expedition

Den 10 juni invigdes vår nya Expedition på våning 4 i rum 0407. Expeditionen ersätter den tidigare receptionen på våning 2.

Välkommen hit med dina frågor!