eContab

Din 2002, de acte ne ocupăm noi!

Autorizat CECCAR

Măsuri de reducere a riscului de contaminare cu COVID 19.

Dacă consideri că orice întâlnire în plus în această periodă = un risc în plus, te anunțăm că suntem de aceeași parere. Din acest motiv ne încurajăm clienții să evite contactul fizic. Acceptăm documentele în format electronic, trimise pe mail sau încărcate în cloud. Deasemenea, situațiile pe care le generăm, le semnăm electronic și le furnizăm clienților pe mail sau le încărcăm în cloud.


Doar 250 Ron/lună dacă ai:

- PFA sau SRL cu activitate de prestări servicii

- cu mai puțin de 20 de documente pe lună

- 1 angajatVrem să aflăm despre afacerea ta și să-ți facem o ofertă!

contact@econtab.ro sau 0761 039 086


Tarif negociabil în funcție de:

- activitate

- numărul de angajați

- complexitatea operațiilorConsultanță

Oferim sfaturi și avertizări din punct de vedere legal cu privire la activitățile ce au fost sau urmează sa fie efectuate de către clienții noștri.

Rapoarte

Putem genera rapoarte la cererea clienților astfel încât să se muleze cât mai bine pe obiectul lor de activitate și să-i ajute în deciziile de conducere a activității pe care o desfășoară.


Declarații

Întocmim și depunem declarațiile financiare și cele privind contribuțiile sociale.


Situații

Întocmim situațiile financiar-contabile standard (prevazute de lege).De ce noi?

  • Pentru că suntem profesioniști. Lucrările pe care le executăm sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate, respectând actele legislative și normele în vigoare, precum și conform metodologiilor și procedurilor de lucru pe care noi le-am perfecționat în timp.

  • Pentru că am înțeles puterea și eficiența lucrului în echipă. Când încheiați un contract cu noi aveți avantajul că plătiți cât pentru un angajat dar beneficiați de serviciile unei echipe foarte bine organizate.

  • Pentru că în echipa noastră se găsesc experți contabili cu vastă experiență în domeniu. Anii de practică în contabilitate au un cuvânt greu de spus. Multe dintre situațiile care pot pune în dificultate alți contabili, pentru noi au deja o rezolvare clară.

  • Pentru că dorim să ne impunem pe piața serviciilor financiar-contabile prin respectarea legislației financiar-contabile, profesionalism, receptivitate la nou și dezvoltarea unor relații de durata cu clienții.