Store Magleby Skole

PLC

DRAGØR ROTARYS IVÆRKSÆTTERPRIS 2019 NU OGSÅ MED SKOLEDELTAGELSE

Dragør er et godt sted for iværksættere. 40 af slagsen kommer til hvert år, og halvdelen er i live efter fem år. Derfor indbyder Dragør Rotary Klub nu for tredje år i træk til konkurrencen Dragør Rotarys IværksætterPris 2019.

Det sker i samarbejde med Dragør kommune, Dragør Erhverv og Sydbank Dragør. Over de næste fem måneder får Dragørs iværksættere mulighed for at tilmelde sig konkurrencen, der har en præmiesum på kr. 10.000. Tilmeldingen sker på DRKivaerk@yahoo.com. I år er der desuden en ekstra bonus til de iværksættere, der bliver nominerede til Iværksætterfinalen på Dragør Skole, torsdag den 11. april 2019. Hver af de nominerede til finalen i 2019 får et gratis sparringsforløb på 20 timer sammen med en repræsentant for non-profitorganisationen Sparringspartnerne. Netop sparring omkring sit iværksætteriprojekt kan ofte føre til endnu bedre overlevelse og succes. Sparringspartnernes erfaring er, at det giver den enkelte iværksætter 50% ekstra chance for succes.

Som noget nyt har Dragør Rotarys IværksætterPris 2019 også indgået et pilotprojekt med St. Magleby Skole. Her vil de tre sjetteklasser få et tilbud om at deltage i et iværksætterprojekt enten enkeltvis eller som klasse. De bedste iværksætterprojekter bliver også præsenteret på Dragør Skole til den store Iværksætterfinale. Dommerkomiteen har fundet det spændende på denne måde at involvere Dragørs unge i iværksætteri, fordi mange af fremtidens iværksættere netop udspringer fra skolen. Dette pilotprojekt vil Dragør Rotary Klub følge nøje for senere at udvide det til alle tre skoler i Dragør.

På kickoffmødet på Dragør Fort præsenterede Claus Arboe-Rasmussen og Kenneth Johansen fra Dragør Rotary Klub strategien for IværksætterPrisen 2019, og næstformanden i Sparringspartnerne Jørgen Johansen gav et spændende indblik i, hvad sparring kan betyde for iværksætteren. Blandt tilhørerne var således også et par lokale iværksætterfirmaer, der nu skal hjem og skrive oplæg til Iværksætterprisen.

hilsen

Claus Arboe-Rasmussen

Dragør Rotary KLub

Næstformanden i Sparringspartnerne Jørgen Johansen fortalte om iværksætteri og gav god råd til Dragørs iværksættere

5C er på sounddesignkursus

Kopi af Sounddesigner for en dag_HQ.mp4

4C arbejder med Ultra:Bit

Kopi af ULTRA_BIT 4. Årgang_HQ.mp4

Naturvidenskabsfestival med rekordforsøg på femte årgang

Kopi af Rekorder_HQ.mp4