Over

Als ontwerper heb ik geleerd mijn passie voor interieur te combineren met creativiteit en functioneel design. De basis van mijn ontwerpen ligt in creëren van een gevoel van ‘thuis’ in je eigen thuis. Elk ontwerp is zorgvuldig afgestemd op de specifieke doelgroep, wat resulteert in een diversiteit aan stijlen en uitvoeringen.


Mijn doel is jouw ruimtes te transformeren, of het nu om renovatie, nieuwbouw of kleuradvies gaat. Ik sta klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden, zowel voor kleine als grote projecten, en een inspirerende omgeving te creëren die voldoet aan jouw unieke wensen en behoeften.

 

 


Gespecialiseerd in het creëren van verfijnde interieurs, richt ik me op het harmonieus samenbrengen van elementen. Mijn ontwerpen streven naar een elegant en functioneel geheel, met aandacht voor details en passie voor esthetiek. Het resultaat zijn ruimtes die inspireren en comfort bieden.

 

 

De keuken

 

 

Het creëren van een thuisgevoel is mijn prioriteit bij elk project. Door aandacht te besteden aan persoonlijke smaak, comfort en warme elementen, streef ik ernaar een omgeving te ontwerpen waar de klant zich direct thuis voelt. Mijn ontwerpen zijn meer dan alleen visueel aantrekkelijk; ze vormen een uitnodigende en geruststellende ruimte.

 

 

Het huis

 

 

Ecologie in het interieurontwerp is essentieel voor een duurzame leefomgeving. Door gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen, energie-efficiënte technologieën en het bevorderen van natuurlijk licht, creëer ik eco-bewuste interieurs. Het streven is naar een balans tussen esthetiek en verantwoordelijkheid, waarbij het milieu centraal staat in het ontwerpproces.