Ouderraad

SAMEN BOUWEN AAN DE IDEALE WIJNKELDER

VOOR ONZE DRUIFJES

Dit is een overname van de vorige site van de ouderraad.

De Rank is als een wijnkelder waar wij onze druifjes gedurende enkele jaren kunnen laten groeien en rijpen tot lekkere wijntjes. Met verschillende kleuren en smaken, maar allemaal met diepgang en van topkwaliteit!

Onze wijnkelder heeft fundamenten (het schoolbestuur) en twee stevige muren (de school en de ouders). Maar je krijgt pas een echte kelder als er ook een overkapping is die steunt op deze twee muren. School én ouders zorgen dus samen voor een ideale wijnkelder. Samenwerken, tweerichitngscommunicatie en dialoog zijn de sleutelwoorden in deze samenwerking.

De OUDERRAAD is een groep ouders die zich vrijwillig inzetten om die overkapping te realiseren.

Wil je alle details van onze visie weten? Bekijk dan het filmpje.

Liever de snelle versie? We hebben onze visie voor u samengevat.

De OUDERRAAD dankt al de enthousiaste ouders, helpende handen én vele kleine en grote sponsors!

Visie

Ondersteunen

DE OUDERRAAD ondersteunt de school actief: door succesvol samen te werken in projecten als het boekenbos, de inrichting van de speelplaats en het Joepiefeest, door financieel te ondersteunen op basis van sponsorgeld én door de expertise van de ouders ten dienste van de school te stellen.

COMMUNICEREN

DE OUDERRAAD bevordert de dialoog tussen de ouders en de school. Wij hebben een zwak voor tweerichtingscommunciatie. Dat betekent dat we graag geïnformeerd worden, maar ook gehoord worden. En dat steeds met respect voor het pedagogisch project van de school.

ADVISEREN

DE OUDERRAAD adviseert de schoolraad over onderwerpen die ons als ouders rechtstreeks aanbelangen via de vertegenwoordigers van de ouders.

ONTMOETEN

DE OUDERRAAD brengt ouders en kinderen graag samen. Zo creëren we een (h)echte schoolgemeenschap. Elkaar ontmoeten kan op initiatief van de klasvertegenwoordigers, in onze werkgroepen, bij activiteiten zoals de oudercafé's en de Reuze Picknick.

Activiteiten

Hier komt een overzicht van de activiteiten.

Verslagen

Hier komen de verslagen. Ook in een drive-mapje?

Nieuws

Hier komt nieuws van de ouderraad.

Contact

Hier komt een google-form als contact-formulier