VISKÓ felújítás

Az első lépés

2019. november 15-én, egy nappal csapatunk 90 éves fennállására rendezett csapatnap előtt aláírtuk az adásvételi szerződést egy, a ságvári szőlőhegyen, erdő szélén lévő ingatlanra. Ez az ingatlan az első a csapatunk életében, amely sajátja, így innentől ezt soha, senki nem veheti el tőlünk, és úgy alakíthatjuk, ahogyan mi szeretnénk.

Teljes felújítás

Nem kisebb fába vágtuk a fejszénket, minthogy felújítsunk, egy 24 m2-es házat, amelyet az elmúlt 15 évben a környezet vett kezelésbe. A ház mellett pedig ott van még a negyed hektáros terület, amelyet szintén magáévá tett a természet. Ezt is fazonra kell igazítani egy kicsit. Mivel a munka temérdek, mi pedig a következő télen szeretnénk már teljes értékűen használni az ingatlant, így nem tétlenkedtünk, nekiláttunk, amint lejárt a 60 napos kifüggesztési idő. Így történt, hogy 2020. január 18-án, a fagyos időben is tucatnyian munkálkodtunk vidáman a VISKÓnál.

Folyamatosan teszünk-veszünk

Bár a járványhelyzet kicsit belassította a felújítás folyamatát, azóta is folyamatosan teszünk-veszünk a helyszínen. Az épp aktuális tennivalókról az ütemterv menüpontban tájékozódhatsz, az építési naplóban pedig fényképekkel illusztráltan tájékozódhatsz a jelenlegi állapotról. Ha bármi kérdésed merülne fel, vagy szeretnél segíteni nekünk, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek bármelyikén.