FOTO- en VIDEOPRODUCTIE

Welkom

Op deze website kun je werk zien van Jan Kraayenbrink. Laat je inspireren door de foto's en video's die hij maakt van de prachtige natuur om ons heen en hoe de mensen in hun leefomgeving de kost verdienen of gewoon plezier maken.

Hij legt de beelden vast op diverse manieren: met een cameradrone in de lucht of met diverse soorten camera's op de grond. Vervolgens kan hij de beelden verwerken in een filmpje zodat het op diverse manieren gedeeld kan worden met vrienden , kennissen of de rest van de wereld.

Als je zelf een idee hebt om een filmpje of foto's te laten maken van wat je leuk of mooi vindt: Jan is beschikbaar om dat voor je te doen voor een schappelijke prijs.

Schroom niet om je vraag te stellen ; geen vraag is te gek en alles is bespreekbaar.

Heb je belangstelling maar heb je op dit moment nog geen idee, dan kun je natuurlijk ook je mailadres achterlaten...zo nu en dan ontvang je een mail met berichten van nieuwe producties, aankondigingen van leuke gebeurtenissen of 'events' in de buurt die vastgelegd gaan worden met beelden.

Abonneer je op het kanaal van Crowflights

Nieuwe filmpjes worden in het algemeen gepubliceerd op het openbare kanaal van YouTube.

Wil je een bericht in je postvak ontvangen als er een nieuw filmpje klaat staat? Klik op het logo (rechts) en vervolgens op de knop 'abonneren' rechtsonder van het filmpje.

Topics : Galerie:


Jan Kraayenbrink

Crowflights | communicatie en grafisch ontwerp

KvK-nr: 70544484 BTW-nr.: 47748370B01

Contact: mobiel: 06 360 854 95 e-mail: info@crowflights.com