CEIP NA PENYAL

Avinguda Ramón Llull, 39

07560 Cala Millor


Tel: 971587595

Tel: 971814065

Tel. Educació Infantil (5 anys): 971813727

Tel. Educació Infantil (3 i 4 anys): 971586272

e-mail: 


per qualsevol qüestió relacionada amb el GESTIB  

adreçar-se a secretarianapenyal@cpnapenyal.net

Aquí hi ha les adreces de correu de tots els que estam a l'escola per si necessitau posar-vos en contacte amb qualcú.

Sa Rua 2023 (fotos)

Segona xerrada del cicle sobre educació afectivosexual a càrrec de na Patricia Barranco. En aquesta segona també hi participarà una psicòloga educativa especialitzada en família, na Camila Puerta.

La xerrada serà el 7 de març a les 18h a la biblioteca de l'institut   

Espai de biblioteca

Adjuntam l'enllaç de la informació i la preinscripció de les escoletes d'estiu municipals.

Aquest any el tràmit es pot fer de manera telemàtica. Les famílies que prefereixin fer el tràmit presencial també ho podran fer a les OAC, amb cita prèvia, que podran sol·licitar a l'enllaç a partir de dia 23 a les 7 del matí.

És important que tenguin en compte que per cada cita només es podrà fer una inscripció ( es a dir, si són dos germans dues cites).

Moltes gràcies


Vos passam algunes fotos de l'activitat forestal realitzada el divendres.

Salut i Ni 1 foc al bosc! per aquest estiu.

Equip Xarxa Forestal

Pla de COEDUCACIÓ
POEMAMEn aquest dia tan especial, 21 de març DIA INTERNACIONAL de la POESIA, vos convidam a visitar la nostra paradeta. Allà, trobareu poemes de na Gloria Fuertes i en Miquel Martí i Pol, que podreu endur-vos per compartir amb els vostres estimats. Apel.lant a la sensibilitat que ens regala la poesia, no podem oblidar-nos del poble Ucraïnès, al qual feim un homenatge  amb el color dels llaços  amb els que embilicam el poema. A més, a la paradeta també  podreu gaudir d'un petit  recull de llibres molt interesants d'aquest mateix gènere.Poemam junts?Feliç dia.
MOLTS D'ANYS GOYENA!!Des de l'Ajuntament ens han fet arribar un material didàctic per treballar pels alumnes de tota la primària. És un material preparat pels Serveis Educatius sobre Goyena, un petit poble de l'Argentina agermanat  amb Son Servera.  Poble format pràcticament per famílies serverines que emigraren allà per cercar oportunitats de feina fa més de 100 anys. El 2 d'abril d'enguany es celebra el cent vinté aniversari. Molts d'anys Goyena!

FELIÇ DIA DE LA DONA!

Celebram el 8M de la mà de na Mafalda, experta en donar el seu punt de vista sobre temes recurrents a la nostra societat, sempre amb un to irònic i  incisiu.Aquesta vegada, na Mafalda s'uneix a la campanya " #No more Matildas",  que assenyala la injusticia de ignorar, de forma sistemàtica, les troballes de brillants científiques a través de la història.FELIÇ DIA DE LA DONA  a totes i a tots!💜
Des de l'associació Estel de Llevant vos mostram el cartell d'ajuda humanitària per Ucraïna per fer difusió 
Aquesta vegada la biblioteca ens permet donar la volta al món amb la seva proposta " ELS LLIBRES ENS FAN VIATJAR", quin luxe!  Aquesta fantàstica col·lecció de més de trenta llibres ens durà allà on sempre hem somiat anar. 
CARNESTOLTES NA PENYAL
Enguany celebram la PAU al nivell de súper herois i súper heroïnes.Els nins i nines de Na Penyal volem canviar el món mitjançant els nostres SUPERPOWERS,  o millor dit, els nostres SUPER-PAU-ERS
Aquests són els murals nous que ens ha fet a l'escola na DEBI.Estan a l'entrada de l'edifici de primària

22 de desembre. Comunicat de l’Ajuntament de Son Servera: Cavalcada dels Reis de l’Orient. 

Des de l'Ajuntament de Son Servera no volem que cap persona es quedi sense poder gaudir de la cavalcada dels Reis d'Orient en aquestes dates especials. Es destinarà un espai per a persones amb necessitats especials. FORMULARI PER A RESERVA DE L'ESPAI


12 de novembre. Projecte Cibermentors.

28 d'octubre Bunyolada i estrena de la biblioteca de l'escola