Web de l'aula UEECO

PRESENTACIÓ

Som un grup de 4 alumnes amb diversitat funcional , d'edat compreses entre els 6 i els 13 anys.

A més de seguir treballant continguts de les àrees instrumentals , cobren especial rellevància els relacionats amb les habilitats socials , l'identitat i l'autonomia personal.

Setmanalment tenim una sessió d'Educació Emocional (amb l'orientadora) , una de Cuina i una altra de Comunicació (amb l'AL). També anam a l'Hort. Si vos interessa saber què fem a cada un d'aquests Tallers ,mirau les diferents pàgines de la web.

Malgrat estam moltes hores a l'aula UEECO, cada un/a de nosaltres tenim assignada la nostra AULA DE REFERÈNCIA on compartim activitats amb els companys del nostre curs. Normalment assistim a les sessions que, a més d'aprendre, afavoreixen la relació i l'intercanvi comunicatiu: Tallers (de llenguatge i de matemàtiques), E.F, Plàstica, Tutoria, ... No cal dir que no ens perdem ni les excursions ni les activitats extraordinàries.

HA ARRIBAT LA TARDOR !!

COM ENS ORGANITZAM?

La primera activitat que fem cada matí és el BON DIA, inclou:

  • Mirar el full de TASQUES i fer els que ens toca aquesta setmana: pujar/baixar cadires, obrir finestres, posar data, reciclar,...
  • Fer l'HORARI INDIVIDUAL per anticipar les activitats que farem al llarg del dia
  • CONVERSA, on contam el què vàrem fer el dia anterior i/o altres coses, sempre intentant respectar el torn de paraula, no interrompre i escoltar el que diuen els altres (que ens costa molt) per després poder formular o respondre a preguntes relacionades.


Aquest és el nostre SUPERMERCAT, sense sortir de l'aula podem classificar productes (per tamany, origen, forma, preu, utilitat, ...), manejar monedes i bitllets, enumerar, fer operacions, ... També ens serveix per a treballar habilitats socials i comunicatives.

A l'aula tenim un ordinador i una pissarra digital, però aquest curs ... també tenim "Chromebooks"!!!

El "moodle" i el "classroom" ja formen part del nostre vocabulari, no hi ha contrassenya que se'ns resisteixi!!

Copiam la recepta de la setmana

Fem activitats del moodle

Però no tot són ordenadors.

Ens encanta compartir activitats amb els nostres companys de l'aula ordinària...

21-11-17

El PLANETARIUM de la Caixa ha estat aquesta setmana a l'escola, a més d'estrelles i constel·lacions, hem pogut veure el conte "LA NINA QUE CAMINAVA A L'INREVES"


29-11-17

Avui ha plogut el temps de pati i, com sempre, sortim un quart al porxo i l'altre a la classe. Avui alguns companys han vengut a fer el pati amb a la nostra aula ... ha anat tan bé que a partir d'ara ho farem així!

11-12-17

Avui dos alumnes hem tengut ASSAIG NADALES amb la nostra classe de 6èB... i ha sortit prou bé

IMG_6351.MOV


MULTICINES JUNÍPER

El darrer dia abans de les vacances de Nadal les aules de tercer cicle es transformes en sales de cinema i nosaltres hem estat els encarregats de fer les entrades: picar-les a l'ordinador, imprimir-les i retallar-les...ens han quedat "de cine"!!

VISCA SANT ANTONI !!!

16-01-17

En Miquel Àngel pobler

na Lara de més enfora

en Tomeu que és ben petrer

canten gloses tots alhora

En Zohir i na Hayat

no menjaran sobrassada

menjaran el pa torrat

i faran una festada


30-01-18

Avui tenim la CURSA SOLIDÀRIA que cada any organitza l'escola, no frisam ... cada un al nostre ritme.

El més important no és guanyar, sinó passar-ho bé i PARTICIPAR!!!


31-01-18

Aquest segon trimestre hem proposat als familiars dels alumnes la possibilitat de participar en alguns dels tallers/ activitats de l'aula. Avui, 30 de gener, els pares d'en Miquel Àngel ens han ensenyat, com a bon poblers, a fer ESPINAGADES (si voleu saber més anau a l'apartat de CUINA). Mentre eren al forn, han aprofitat per treballar (dictant-nos la recepta) i jugar amb noltros una estona (a "Party" i a cartes). MOLTES GRÀCIES per la vostra col·laboració!!!

1-02-18

Seguim comptat amb la col.laboraci de les famílies. ,Avui ens ha acompanyat na Fadira, la germana de na Hayat, i ens ha ensenyat a fer un PA DE SÈMOLA i unes GALETES DE FORMATGE ....... BONÍSSIMES. Si voleu veure els videos de com es fan les dues receptes anau a l'apartat de CUINA i... ja ens direu com vos han sortit.

MOLTES GRÀCIES FADIRA!!!!!!


22-03-18

Avui hem començat el dia amb una classe de ioga, la mare de na Lara ens ha vengut a fer una sessió... ens falta "una mica" de pràctica per fer-ho tan bé com ella, he,he. Si ens voleu veure estirant-nos com a xiclets anau a https://photos.app.goo.gl/OBrD0ZNiBMFPvUdM2

MOLTES GRÀCIES JAYLA per la teva paciència i col.laboració!!!

7-03-18

Avui hem tengut festa grossa, na Lara i en Zohir han celebrat el seu aniversari...MOLTS D'ANYS!!!!!
26-03-18

Preparant l'obra de teatre que representarem pels alumnes d'infantil el tercer trimestre ... per ser el segon assaig ha anat més que bé!!

26-abril-2018

Presentàrem una auca de la llegenda de St Jordi i ... Hem guanyat el PRIMER PREMI FIRA DEL LLIBRE 2018!!!!

El premi han estat 20 euros per gastar a una de les papereries del poble. A les 9 ens han donat la notícia i a les 9'30 ja hem partit a comprar... no fos cosa el jurat canviàs d'opinió i ens retirassin el premi, he,he.

Hem comprat (per la classe): un puzzle de 70 peces, un llibre i una baldufa.

I, a la papereria, ens han regalat una capsa de ceres a cada un ... hem tornat a s'escola ben carregats!!


27-04-18

Ja tenim RACÓ DE LECTURA !!!

És un espai compartit amb les aules de 1r i 2n d'EP.

Encara no està acabat de muntar, però ja l'hem estrenat ... ens ha encantat, segur li traurem es suc.

15-maig.2018

Avui hem tengut convidat a l'aula. En M.A ha dut dos pollets per a que els veiéssim i tocàssim.

Ahir va cercar informació sobre els polls (característiques i curiositats) i avui ens ho ha explicat...hem tengut un bon mestre!