Coster de la Torre

Aplicació famílies Contacte Perfil del contractant


Per a qualsevol tràmit o gestió podeu escriure un correu a l'adreça institut@costerdelatorre.com

Llista de llibres 2021-2022


Ja teniu disponible la llista de llibres a l'apartat corresponent. A partir del matí del dia 23 de juny ja es podran començar a fer comandes. Us informem que el dia per fer el retorn dels llibres del curs actuals i l'ajuda a les noves comandes serà el dia 6 de juliol de 9:30 a 14 h i de 15 a 17 h.

Què puc estudiar ?

El Departament d'educació ha posat en marxa un nou web temàtic triaeducativa.gencat.cat, que ofereix informació de qualitat i actualitzada als nois i noies que acaben l'ESO i han de decidir quina formació s'ajusta més als seus interessos i a la posterior sortida laboral. Aquest nou portal temàtic veu la llum en el context de pandèmia per la covid-19, que per segon any consecutiu impedeix la participació del Departament en un esdeveniment presencial tan vinculat al suport i l'acompanyament als nostres joves com és el Saló de l'Ensenyament.

El nou web es pot consultar des de qualsevol dispositiul. El portal inclou les fitxes actualitzades de tots els estudis, d'acord amb els canvis introduïts arran de l'entrada en vigor de la nova llei d'Educació, la LOMLOE, el 19 de gener passat. A més, i trobareu vídeos explicatius sobre els diferents estudis, podcasts sobre temes diversos (proves d'accés a ensenyaments d'arts escèniques i esportius, novetats del proper curs, recomanacions per fer un bon treball de recerca...), un desplegable descarregable que reuneix tota la informació sintetitzada sobre l'oferta formativa, i molts altres materials.

Portes Obertes Virtuals 2021

La està disponible l'espai web on trobareu vídeos, imatges i infografies amb tota la informació per conèixer una mica més com és l'Institut.

El trobareu a l'apartat Portes obertes en aquesta mateixa web. Segur que ho trobareu interessant!

Actualitat de l'Institut

Nova aplicació per les famílies

Ja està operativa la nova aplicació per les famílies. Trobareu tota la informació sobre com accedir-hi i com instal·lar-la al mòbil o l'ordinador a l'apartat Famílies