L'ESCOLA

L’any 1989 el nostre Ajuntament va decidir crear una escola de música. El primer objectiu va ser formar els futurs membres de la cobla La Flama de Farners, i per això va néixer com a escola de cobla.

Des de llavors l’escola no va parar de créixer i a poc a poc l’oferta d’instruments es va anar diversificant. Actualment la gran varietat instrumental ens ha permès crear conjunts de tota mena; des d’orquestres de vent i de corda, fins a conjunts de guitarres o combos de música moderna. Aquest ampli ventall d’opcions, permet als nostres alumnes participar en alguna formació.


Actualment és una escola reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

TRETS D’IDENTITAT

La nostra escola està estretament lligada a la nostra ciutat. D’una banda, com a part integrant del Centre Municipal d’Educació que som, rebem tot el suport del nostre Ajuntament, començant per les instal·lacions i acabant per l’aportació econòmica que ens ajuda a tirar endavant. D’altra banda, participem molt activament en moltes activitats lúdiques i actes culturals que se celebren a Santa Coloma de Farners.

Algunes d’aquestes col·laboracions ja han passat a ser tradicionals: el Concert de Sant Esteve, el Ball de l’Àliga, la Fira del Pa amb Tomàquet, el lliurament dels Premis de Sant Jordi, etc.

Totes elles són una magnífica oportunitat per als nostres cantaires i instrumentistes de mostrar el que han après i a la vegada ampliar la seva formació i experiència com a músics.


ON SOM?

Des de la seva creació, la nostra escola ha estat ubicada al carrer Sant Sebastià, 91, de Santa Coloma de Farners.

Aquest edifici, tot i ser antic, ha estat reformat els últims anys, de manera que s’ha anat modernitzant i adequant a les nostres necessitats.

Disposem de 10 aules i una sala d’actes per fer audicions en petit format.

A part de fer ús d’aquest edifici també disposem de l’Auditori Municipal per realitzar la majoria dels nostres concerts.


HORARIS DE SECRETARIA

  • De dilluns a dijous de 17.30 h a 20 h

  • Tel. 972 84 23 65 (ext. 2) / 661 623 546

  • a/e: emmjosepcarbo@cmefarners.cat