Blijven leren met COOL

Onderwijshelden!

De school is dicht. Kun je het onderwijs voortzetten in een andere vorm? Hoe pak je dat aan? Cloudwise helpt je graag! Op deze website vind je handleidingen, tips en handvatten voor het leren op afstand.

Via het menu bovenaan de pagina vind je de verschillende materialen. Zodra er nieuwe info is, werken wij de website bij. Houd deze dus in de gaten!

Webinars beschikbaar als video

Heb je een webinar gemist, bijvoorbeeld over Google Hangouts Meet of Classroom? Geen probleem! Onze webinars zijn ook als instructievideo te bekijken. Kun je er lekker op je eigen tempo doorheen!

Agenda Webinars

Webinar COOL Examen en Toets App

De Centrale Eindexamens gaan dit jaar niet door. Leerlingen kunnen hun diploma behalen op basis van hun schoolexamens. De VO-raad adviseert scholen om geen fysieke schoolexamens af te nemen. Kan dat digitaal dan? Ja! Cloudwise heeft de COOL Examen en Toets app ontwikkeld voor scholen die online toetsen en examens willen afnemen. Bezoek onze website voor meer informatie.

  • Schrijf je in via deze link voor één van onze webinars over de COOL Examen App.

Deze webinar is ook geschikt voor bestuurders, ICT'ers en leerkrachten in het PO!

Stel al je ICT-vragen

Heb je vragen, kom je er niet uit? Elke schoolmedewerker kan contact met ons opnemen. Het maakt niet uit hoe specifiek je vraag is. Zoek je dat ene knopje of heb je een vraag over instellingen? Wij helpen je graag!

Tel: 085 273 3007 - E-mail: support@cloudwise.nl

Blijf op de hoogte

Wil je blijvend op de hoogte gehouden worden van handige tips en tricks voor het inzetten van ICT in je onderwijs? Geef je dan op voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief.