Welkom! Op deze site vind je info i.v.m. de overstap naar het secundair onderwijs (Zuid-West Brabant)

Op het einde van dit of volgend schooljaar kiest u een studierichting en school voor secundair onderwijs. Via dit online platform willen we u de nodige info aanbieden.

!ANNULATIE INFOAVONDEN!

Jammer genoeg zijn we genoodzaakt om onze infoavonden te annuleren wegens de huidige coronasituatie. De informatie die we brengen op de infoavonden, bieden we u alvast ook aan via de online presentatiefilm "Op stap naar het secundair onderwijs". Via een eenvoudige klik op de link hieronder, kan u de online presentatie volgen, op een moment dat dit voor u past.

Ter vervanging van onze infoavonden organiseren we op dinsdag 1 en woensdag 9 februari, telkens om 19u, een online vragenuurtje. We willen u als ouder op deze manier en aanvullend op onze presentatiefilm de mogelijkheid bieden om eventuele verduidelijkende en bijkomende vragen te stellen. Inschrijven voor de vragenuurtjes kan helemaal onderaan via een éénvoudige klik.

U vindt hieronder ook enkele nuttige links die u helpen bij het maken van de juiste studiekeuze, alsook het overzicht en de links naar de secundaire scholen in de regio Zuid-West Brabant.

Aanmelden en inschrijven van uw kind kan via de 3e knop.


Vult u na afloop ook het evaluatieformulier in?

Spaar ons uw kritiek niet, we zullen er rekening mee houden voor de toekomst.

Bent u tevreden, laat het ons ook weten.