Alumnes

ALUMNAT

Si ets un alumne que acaba estudis de Formació Professional en un centre que pertanyi al projecte trabajafp.es, podràs REGISTRAR el teu perfil a la plataforma. Les característiques del perfil són:

  • Editar el teu currículum personalitzat online, seleccionant la formació cursada al centre.
  • Inserir un currículum complet mitjançant arxiu (pdf, doc, etc).
  • Accedir al llistat d’empreses participants i posar-te en contacte amb elles, mitjançant correu electrònic, SMS o videoconferència.
  • Veure les ofertes d’ocupació de la família professional.
  • Rebre aquestes ofertes per correu electrònic i SMS.
  • Entrevistes de treball per videoconferència, a través de Skype.
  • Relacionar-te amb altres companys de la teva família professional en altres comunitats, a través de fòrums i videoconferència.

CURRÍCULUM

Si estàs registrat en trabajafp.es podràs crear i editar el teu currículum online, seleccionant la formació adquirida en el centre de FP on vas cursar estudis i, també qualsevol altre tipus de formació. Aquest currículum estarà accessible per a totes les empreses a què deixis permís per veure el teu perfil. Ets lliure de triar quines empreses poden veure’t i quines no. A més també podràs pujar un currículum més complet mitjançant un arxiu, que les empreses podran descarregar sempre que tinguin el permís per fer-ho.

OFERTES DE TREBALL

Les empreses i els centres de Formació Professional poden inserir ofertes d’ocupació, que estaran classificades segons la Família Professional dels perfils que aquestes demanin. Pots veure les ofertes inserides en el teu centre de FP i les ofertes de la teva família professional en totes les comunitats autònomes, per posar-te en contacte amb les empreses.

A més si una oferta d’ocupació va dirigida a treballadors o treballadores amb el teu perfil, aquesta t’arribarà a:

  • El teu perfil a la plataforma trabajafp.es
  • La teva adreça de correu electrònic
  • El teu número de mòbil mitjançant SMS

Si una oferta t’interessa pots enviar per via interna una confirmació a l’empresa que estàs interessat en ella, és a dir t’apuntes com a aspirant i l’empresa ho podrà veure en el seu perfil. A més també podràs enviar e-mails des de trabajafp.es i iniciar videoconferències.

ENTREVISTES DE TREBALL

T’ajudem a realitzar una entrevista de treball online. Amb un sol clic podràs comunicar amb una empresa i iniciar una videoconferència a través de Skype. Trabajafp.es s’encarrega de relacionar els comptes de Skype de tots els seus usuaris perquè et resulti molt fàcil iniciar la comunicació. Això sí, no oblidis que necessites un compte a Skype