IT'S MY

TURN 2021

It's My Turn. La fira de talents professionals

Presentació

La formació professional capacita per a l'exercici qualificat de diverses professions i proporciona la formació necessària per adquirir les competències professionals i el coneixement propis de cada sector.

Al Politècnics tractem de proporcionar un entorn que permeti el creixement personal i professional, proporcionant un espai segur on descobrir i practicar les competències que ens han de permetre gaudir d’una llarga i exitosa trajectòria dins de la família professional que s'ha escollit desenvolupar.

Aquest viatge personal com a integrant d'equips d’aprenentatge desemboca en la fira IT’S MY TURN, que posa en contacte a empreses, entitats i professionals, i on tots i cadascun del nostre alumnat disposen de l’oportunitat de presentar-se, mostrar i demostrar les competències professionals i coneixements adquirits durant la seva estada al Politècnics.

Seguim.

Al Politècnics, #SumemTalent

Comerç i

Màrqueting


ACTIVITATS COMERCIALS

MÀRQUETING I PUBLICITAT

COMERÇ INTERNACIONAL

Administració

i Gestió


GESTIÓ ADMINISTRATIVA

ASSISTÈNCIA A LA DIRECCIÓ

ADMINISTRACIÓ I FINANCES

Hoteleria i

Turisme


AGÈNCIES DE VIATGE I
GESTIÓ D'ESDEVENIMENTS

Informàtica i Comunicacions


DESENVOLUPAMENT D'APLICACIONS MULTIPLATAFORMA

DESENVOLUPAMENT D'APLICACIONS WEB


Talent, Personal Branding, Inserció Laboral.

Aquest 2021 la fira girarà al voltant dels conceptes de talent, marca personal i inserció laboral en el seu sentit més ampli, emmarcat en el context de la Formació Professional.

La nova era postpandèmica se suma e manera transversal a aquests tres conceptes centrals, generant una mirada cap a les opotunitats dels graduats, posant en discusió la nova manera de treballar que s’haurà de seguir a partir d’ara.


Sala central

Accedeix al punt de trobada de l’Its My Turn. Podràs seguir tot el programa de microponències i participar en el debat posterior, podràs veure la presentació dels projectes de l’alumnat del Politècnics, entrevistes a alumnat laboralment en actiu, al professorat que ha guiat els projectes de marca personal, i sobretot, descobrir tot el talent present i futur de la Formació Professional.

Contacte

Vols contactar amb algun dels nostres professionals? Tens una idea?

Vols desenvolupar un projecte amb nosaltres?

Estarem encantats de parlar amb tu i el teu equip, només ens ho has de fer saber.


Transició al món del treball dels estudiants

La Fundació BCN Formació Professional és una organització impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, amb finalitat de servei social i sense ànim de lucre.

La missió de la Fundació BCN Formació Professional és participar en el desenvolupament socioeconòmic de la ciutat de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana a partir del foment de la relació entre la formació professional i l’entorn econòmic i social, potenciant una formació adequada i compatible amb les necessitats del sistema productiu i facilitant la transició al món del treball i la plena integració dels estudiants, mitjançant projectes i accions específiques adreçades a les empreses i institucions i als centres de formació.

Recordes l'edició #ResEnsAtura?

Fa un any dèiem:

"Aquest any, l’estat d’alarma decretat per frenar la pandèmia de Covid-19 ha obligat a replantejar les coses.

Però el Politècnics, que ràpidament hem adaptat tota la formació al format online, també hem reinventat el It’s My Turn perquè pugui celebrar-se de manera virtual.

El lema d’aquesta edició és “Res ens atura”, amb el qual volem expressar aquesta voluntat de seguir endavant amb la formació i els projectes formatius."

Visita els portafolis de l'edició Res Ens Atura

Llegeix la notícia